Home / Slider / Cartea pentru copii „En Garde!” de Ana-Maria Brânză, lansată la UMFST Târgu-Mureș

Cartea pentru copii „En Garde!” de Ana-Maria Brânză, lansată la UMFST Târgu-Mureș

Distribuie

Ai întâlnit vreodată un campion? Cât de multe știi despre scrimă?  Pe 11 decembrie 2018 Ana-Maria Brânză lansează cartea pentru copii „En Garde! Fetița cu masca tricoloră”, la sala de scrimă a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu-Mureș, în cadrul unui eveniment organizat de Asociația Curtea Veche, Curtea Veche Publishing și Sports HUB cu sprijinul Azomureș.             Acțiunea are loc cu ocazia Zilelor UMFST și cuprinde o demonstrație de scrimă realizată de sportivi tineri locali, un discurs motivațional susținut de Ana Maria Brânză și o sesiune de autografe.

„Am ajuns campioană datorită ambiţiei şi a oamenilor din jurul meu. Acum e momentul să fiu eu însămi unul dintre acei oameni pentru alţi copii care se visează campioni. Iar campioni găsim în orice domeniu, nu doar în sport”, a declarat Ana-Maria Brânză.

Ana-Maria Brânză, campioană națională, europeană, mondială și olimpică la scrimă, își face debutul literar cu o poveste de suflet despre pasiune, ambiție, sport și vise îndrăznețe care devin realitate. „En Garde!”, un concept editorial de Alina Bâltâc cu ilustrații de Gabi Toma, spune povestea ascensiunii uneia dintre sportivele de seamă ale României. Volumul, apărut la Curtea Veche Publishing, dedicat copiilor cu vârste între 8 și 12 ani, reface drumul străbătut de Ana de la fetița poznașă, cu genunchii veșnic juliți, căreia toți cei dragi îi spuneau Brânzica, la Ana, sportiva de elită, care reprezintă România cu cinste la competițiile internaționale și își dorește să participe și la Jocurile Olimpice din 2020. Pentru a-i ajuta pe copii să înțeleagă mai bine universul scrimei, cartea cuprinde și mici casete explicative cu informații, precum și o serie de jocuri de cuvinte și perspicacitate. Cartea este disponibilă pe site-ul curteaveche.ro și în librăriile din toată țara la prețul de 45 de lei.

Mai multe detalii despre Asociația Curtea Veche și despre inițiativele sale de promovare a lecturii puteți afla de pe site-ul www.asociatiacurteaveche.ro și Facebook.com/AsociaţiaCurteaVeche.

(Redacţia)

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Prohibiția pescuitului în 2024

Distribuie Ca în multe alte domenii, și pescuitul are o legislație în vigoare, care stabilește …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.