Home / Slider / VIDEO: Autocar din Mureş cu 29 de persoane răsturnat în Oltenia!

VIDEO: Autocar din Mureş cu 29 de persoane răsturnat în Oltenia!

Distribuie

Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru transport personal și victime multiple, un echipaj SMURD și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, au intervenit pe Drumul Județean 677, între localitățile Salcia și Pleșoiu, la un accident rutier.
În accident a fost implicat un autocar în care se aflau 29 de pasageri și șoferul. Autocarul se deplasa pe ruta Târgu Mureș – Craiova.

La sosirea echipajelor, autocarul a fost găsit în afara carosabilului, răsturnat pe partea dreaptă, cu ușile blocate din cauza zăpezii, iar cele 29 de persoane se aflau în interiorul acestuia.
Cu ajutorul accesoriilor din dotarea autospecialelor, pompierii au îndepărtat zăpadă care bloca accesul către persoanele din interior. Toți cei 29 de pasageri au fost evaluați medical și evacuati în condiții de siguranță. Nicio persoană nu prezenta urme de traumă și nu a necesitat îngrijiri medicale, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Olt, Alin Basasteanu.
După evacuarea tuturor persoanelor, cu ajutorul unui buldoexcavator al SVSU Slătioara și al unui tractor al unei societăți comerciale, autocarul a fost repus pe carosabil.
Până la finalizarea misiunii de repunere a autocarului pe carosabil, cele 29 de persoane au fost transportate la școala din localitatea Slătioara.
Pasagerii și-au continuat deplasarea către municipiul Craiova cu același autocar. Polițiștii Postului de Politie Slatioara s-au deplasat la fata locului in vederea stabilirii cauzelor producerii unui eveniment rutier.
Din primele verificări, a reiesit faptul ca soferul, din Targu Mures, in timp ce conducea un autocar pe DJ 677, pe raza comunei Ganeasa, nu ar fi adaptat viteza la condițiile meteo si de drum si a pierdut controlul asupra directiei de mers, iesind in afara partii carosabile, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Olt, Alexandra Dicu.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

(ptv.oltenia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

”Candidat ideal” propus de PSD pentru Primăria Petelea

Distribuie Președintele Partidului Social Democrat Mureș, deputatul Dumitrița Gliga, a anunțat luni, 18 martie, numele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.