Istoria înghetatei Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii

Istoria înghetatei

Datorită continutului ridicat de zahăr înghetata are o temperatură de înghet atât de joasă, încât si la minus 16 grade Celsius numai 72% din apa pe care o contine atinge acest punct. Asa se explică de ce înghetata poate fi servită cu lingurita si mestecată, chiar atunci când este luată direct din congelator. Dar adevărata explicatie a succesului său universal este desigur mult mai simplă. Este vorba de acea minunată senzatie de rece si cremos.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii




Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online









 

 

 

 

 




Print





Transilvania Business

ARHIVE

error: Content is protected !!