Bar pe post de sală de clasă Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 38 Vizualizări

Bar pe post de sală de clasă

La intersecţia străzii Călărăşilor cu Cuza Vodă, am dat peste un bar micuţ şi destul de discret. Am crezut că va fi un bar destul de puţin populat, dar ne-am înşelat.
Ştiu că numele Malibu Bar nu prea se potriveşte cu vremea de afară, dar la fel de bine se potriveşte şi cu specificul localului. Adică deloc.
Din afară, barul nu spune mare lucru. O uşă mică cu geam fumuriu şi o firmă la fel de mică deasupra ei, pusă pe o clădiere care arată a fi recent renovată.
Pentru a ajunge în bar veţi fi nevoiţi să urcaţi până la etaj pe o scară destul de îngustă, dar curată. Ajunşi în bar, dăm de aceeaşi curăţenie. De fapt curăţenia ar fi cuvântul de ordine aici.
Barul este destul de mic, cu câteva mese exact cât trebuie de înghesuite şi cu un bar ce se integrează perfect în peisaj. Decorul nu prea există. Pereţii, ce-i drept recent zugrăviţi, sunt golaşi şi duc dorul oricărui element de decor care să facă atmosfera mai familială. Perdelele tip panglică sunt singurele elemente care mai dau ceva personalitate localului.
Punctul forte al barului este faptul că este destul de bine izolat de eventualii ochi curioşi de afară.
Din cauza acestei izolări, am găsit localul plin de liceeni, cel mai probabil de la Grupul Şcolar Agricol, aflat în apropiere. Puţin după ora nouă, doar câteva mese mai stăteau libere. Pentru local cu siguranţă că e bine, dar, având în vedere faptul că aici se servesc tot felul de băuturi nealcoolice şi alcoolice, nu ştim cât de bine este pentru elevi.
Preţurile sunt acceptabile, deloc piperate, aşa că nici asta nu-i alungă pe elevi.
Bila neagră am da-o pentru lipsa de personalitate a localului, iar cea albă pentru curăţenie.
Am putea recomanda barul celor care vor să iasă cu persoana iubită, pentru că barul este destul de intim. Iar elevilor le-am recomanda să meargă şi pe la şcoală, că-i gratis, chiar dacă chelnerii nu sunt atât de drăguţi.
Cătălin HEGHEŞ

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE