Jalnicul PSD Editorial
  • admin
  • 0 comentarii
  • 28 Vizualizări

Jalnicul PSD

100_ligia.gifAm încercat să stau deoparte, în limitele posibile, de politică şi, mai ales, de PSD. Am considerat că, fiind în opoziţie, ei vor fi cei care vor avea nevoie de protecţie faţă de acţiunile revendicative ale noilor guvernanţi de culoare oranj. De asemenea credeam că PSD merită o a doua şansă. Iată că între timp, urmărindu-le reacţiile, pesediştii nu îmi inspiră nici milă, nici compasiune, ci o reacţie inversă.
Ultima găselniţă pesedistă se referă la sesizarea autorităţilor statului în legătură cu implicarea Administraţiei Prezidenţiale în treburile partidelor. M-a enervat această intenţie a roşilor, nu pentru că aş fi mare fan al preşedintelui Traian Băsescu, şi nici eu nu sunt de acord cu implicarea primului om în stat în activitatea partidelor, dar să dai dovadă de atâta obraz gros, mi se pare un lucru care trebuie sancţionat.
Astfel, bănuiesc că pseudo – indignarea pesedistă a venit pe fondul declaraţiilor lui Băsescu la adresa ex-colegilor de partid. Ce mă surprinde este însă tupeul de a reacţiona al pesediştilor.
Primul lucru pe care aş vrea să-l amintesc avântaţilor de pesedişti este că în ultimii ani a vorbit mai mult ex-preşedintele Ion Iliescu despre activitatea PSD, a criticat vârfurile din fostul partid de guvernământ etc., decât însuşi liderul acestei formaţiuni – Adrian Năstase.
Apoi, cu o nesimţire de nedescris, pesediştii l-au utilizat pe ex-preşedinte pentru campania de atragere de voturi la generalele din noiembrie – decembrie 2004. Deşi ştiau că încalcă prevederile constituţionale.
Ba mai mult, preşedintele şi-a permis să lovească cu furie proletară în contracandidaţii PSD, fără să suporte rigorile legii şi fără ca nenumăratele sesizări atât ale reprezentanţilor partidelor din opoziţie, cât şi ale celor ai organizaţiilor neguvernamentale să aibă vreun efect. Culmea nesimţirii, Curtea Constituţională, această instituţie obedientă a statului, a considerat demersul pesedist constituţional. Că aşa-i în România. Autorităţile statului fie nu cunosc legea, fie o aplică preferenţial.
În final, pentru că nu vreau să vă plictisesc inutil cu aberaţiile unor căţei care latră, dar au uitat să muşte de atâta lins în anumite dosuri, sper ca atunci când vor face sesizarea, pesediştii vor înainta şi un dosar cu toate încălcările constituţionale făcute de către liderii PSD. Care bănuim că va fi mult mai gros decât cel care îl are drept “învinuit” pe preşedintele Băsescu.
Ligia VORO

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE