Transilvania se întoarce acasă Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 49 Vizualizări

Transilvania se întoarce acasă

390_trans.gifUltima etapă a Diviziei A la futsal va fi decisivă pentru FC Transilvania. Mureşenii se pot salva direct, pot ajunge la baraj, sau, în cel mai rău caz, pot simţi gustul amar al retrogradări. Duminică, ei nu au reuşit să aducă puncte din meciul jucat la Bucureşti cu MGA, astfel că totul se va decide luni, în ultima etapă, când mureşenii vor juca, acasă, la Târgu Mureş, cu Energoconstrucţia Craiova.
Duminică s-a jucat penultima etapă a Diviziei A de futsal. FC Trasilvania a înfruntat în deplasare pe MGA Bucureşti, şi ea una dintre echipele ameninţate de retrogradare. Gazdele au reuşit să treacă cu bine peste acest hop, în special cu ajutorul a trei jucători brazilieni, care au marcat 5 goluri.
De cealată parte, pentru FC Transilvania au înscris Nicuşan, Bejenaru şi Raul Novak. A fost 5-3 pentru MGA, formaţie care, în acest fel, a scăpat de emoţiile retrogradării. Pentru mureşeni, însă, parcursul dramatic continuă. Luni, de la ora 17.15, FC Transilvania joacă împotriva formaţiei Energoconstrucţia Craiova, una dintre revelaţiile returului. Pentru echipa din Târgu Mureş există doar o singură variantă, victoria, în cazul în care jucătorii lui Teodor Luca vor să joace şi anul viitor în Divizia A. Calcule se pot face multe, deoarece situaţia la retrogradare este extrem de complicată. Nu mai puţin de 5 echipe se bat pentru supravieţuire. Venus Timişoara este în mod cert retrogradată, însă celelalte formaţii sunt înşiruite la o distanţă de 3 puncte. FC Transilvania are nevoie obligatoriu de o victorie, care, coroborată cu un joc al rezultatelor, ar putea salva direct echipa. În cazul în care mureşenii câştigă, iar celelalte rezultate nu sunt favorabile, vor merge la baraj, unde vor întâlni o echipă din Divizia B. Mai multe despre "ecuaţia salvării" veţi putea citi în ediţia de vineri a cotidianului Zi de Zi.
Până una alta, să le ţinem pumnii jucătorilor mureşeni, care au o săptămână grea, o săptămână în care trebuie să pregătească extrem de atent meciul capital cu Energoconstrucţia Craiova. Partida se va juca în Sala Polivalentă din Târgu Mureş, după două runde în care mureşenii au fost nevoiţi să joace "în exil", la Odorhei.

Florin Marcel

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE