Luceafărul coboară în Tudor Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 49 Vizualizări

Luceafărul coboară în Tudor

661_Luceafarul.gifTot mai multă lume susţine în ultima vreme că librăriile nu mai sunt o afacere profitabilă. Ei bine, Librăria Luceafărul din Tudor vine să-i contrazică.

Se află pe strada Înfrăţirii la numărul 10 şi a fost deschisă la începutul acestui an. Lumea a aflat destul de greu de ea, însă devine din ce în ce mai cunoscută printre consumatorii de carte. Asta pentru că majoritatea celor care-i trec pragul sunt plăcut surprinşi de multitudinea de volume, din cele mai diferite domenii, din care au de ales.
Vânzătoare amabile, curăţenie exemplară şi o ofertă completă par să fie reţeta succesului. Aici puteţi găsi dicţionare, manuale, cărţi de literatură de la toate editurile cunoscute, cărţi pentru copii, papirusuri religioase, cărţi de specialitate, cele mai noi apariţii editoriale sau cele mai de succes romane. Şi oferta nu se opreşte aici. La Luceafărul mai puteţi găsi produse de papetărie, imprimate tipizate, rechizite Herlitz, un xerox sau jucării.
Având în vedere faptul că în cartierul Tudor librăriile s-au împuţinat foarte mult, Luceafărul are toate premisele pentru a fi o reuşită.
Dacă vreţi să faceţi cadou o carte sau dacă vreţi să vă cumpăraţi ultimele apariţii editoriale noi vă putem recomanda Luceafărul, pentru că aici, cu siguranţă, veţi găsi ceea ce căutaţi. Iar despre calitatea celorlalte produse nu ne putem îndoi. Rămâne ca şi voi să vă convingeţi făcând o vizită noii librării. C.H.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE