Ungur peste Apele Române Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 97 Vizualizări

Ungur peste Apele Române

730_ungur.gifDavid Csaba, consilier local de Târgu Mureş, a fost desemnat drept director general al Di-recţiei Apelor Mureş. Informaţia ne-a fost confirmată de însuşi viitorul director. Întrebat care sunt planurile sale legate de Direcţia Apelor, David Csaba a fost reţinut în declaraţii, afirmând că: “Sincer vă spun că ar fi cam devreme să vă răspund, chiar dacă niciodată nu am avut nimic de ascuns”. David Csaba are 49 de ani, este consilier local pentru a doua oară şi ocupă funcţia de director tehnic al Purator Ecotehnic SRL. Noul director general este membru în Consiliul de Ad-ministraţie al SURM Mureş, societate subordonată Consiliului Judeţean, care va trece în viitor la operatorul regional Aquaserv. De asemenea, pe linie politică este preşedintele UDMR Târgu Mureş. În legătura cu adjuncţii lui David Csaba vom reveni într-un număr viitor.
Interesul mare pentru şefia Direcţiei Apelor Mureş este justificat de bugetul uriaş de care dispune compania – sute de miliarde sunt alocate anual doar pentru lucrările de amenajare, reamenajare hidrotehnică, fonduri care vor putea fi canalizate acum către firme agreate de UDMR. Să fi apus epoca Eugen Lăurean Popa la SOCOT?
Vă reamintim că Direcţia Apelor Mureş aco-peră şapte judeţe, de altfel cele din bazinul hidrografic al râului Mureş.
Direcţia Apelor Mureş va face subiectul unor articole care vor fi publicate în ZIARUL de Mu-reş. Până atunci remarcăm că reprezentanţii UDMR au plecat la Bucureşti cu temele foarte bine făcute, obţinând până în prezent două companii importante – ROMGAZ Mediaş şi Direcţia Apelor Mureş şi, cu siguranţă, vor urma şi alte surprize din partea reprezentanţilor minorităţii maghiare.
Ligia VORO

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE