Raportul de activitate al primarului Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 32 Vizualizări

Raportul de activitate al primarului

3077_raportActiv.gifPrimarul Sighişoarei îşi va prezenta raportul de activitate pe 2005 peste o sãptãmânã în faţa Consiliului Local. Ulterior acest raport va fi postat pe Internet, pe site-ul Primãriei Sighişoara, pentru a putea fi consultat şi de public. În şedinţa Consiliului Local din 31 ianuarie va fi dezbãtut bugetul local pe 2006, iar Hotãrârea adoptatã în mai 2005, privind impozitele şi taxele locale pe anul în curs va suferi câteva modificãri. Pe Ordinea de zi sunt cuprinse în total 27 de proiecte de hotãrâre plus o informare. Aleşii sighişorenilor se vor pronunţa, între altele, asupra aprobãrii unor liste de investiţii şi însuşirea unor documentaţii tehnice în faza de studiu de fezabilitate pentru modernizarea mai multor strãzi, precum : Caraiman, Negoiului, George Coşbuc, Axente Sever, Lunca Poştei sau Viilor. Dupã şedinţa din 31 ianuarie se vor şti şi care sunt noile tarife pentru serviciul public de salubritate şi ce criterii stau la baza înfiinţãrii unui Serviciu public de dezvoltare a comunitãţii la nivel de Sighişoara.
Pe ordinea de zi revine, pentru a patra oarã şi proiectul de acordare a titlului de cetãţean de onoare lui Miron Mitrea. De data aceasta cu şanse mari sã treacã, întrucât, dupã modificarea regulamentului, e nevoie de majoritate simplã din voturile consilierilor pentru acordarea titulaturii de cetãţean de onoare.
Şi o veste mai puţin bunã : biletele de autobuz şi maxi-taxi s-ar putea scumpi din nou. Cel puţin asta este propunerea ATT-ului, anticipatã de directorul societãţii, Emil Fabian încã din decembrie anul trecut. În momentul de faţã un bilet cu douã cãlãtorii costã 27 de mii de lei. Preţul lui ar putea urca pânã la 30 000 în urma majorãrii.
Ultima scumpire a biletelor operatã de ATT a avut loc la 1 iulie 2005. (F.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE