Inaugurare de zile mari Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 127 Vizualizări

Inaugurare de zile mari

3208_inaugurare.gifPeste 400 de invitaţi din cele mai diverse medii profesionale au aplaudat sâmbãtã seara inaugurarea sãlii de nunţi a localului Steakhaus Manadas, patronat de cãtre omul de afaceri Sorin Ţerbea. Invitaţii s-au putut bucura de un spectacol dirijat de Robert Turcescu, sub bagheta cãruia au încântat auditoriul Oana Sârbu, Ileana Şipoteanu şi Aurel Tãmaş. Manechinele agenţiei Andy Models au fost dezbrãcate din priviri de creaţiile Cristinei Ţerbea, care a realizat noua colecţie din haine de piele a MANPEL.

Inaugurarea sãlii de nunţi, decoratã într-un plãcut orange, fãrã nici o aluzie, bãnuim, de la jaluzele, mochetã pânã la feţele de masã, a restaurantului Steakhaus Manadas a reunit sâmbãtã seara peste 400 de invitaţi, veniţi sã sãrbãtoreascã împreunã cu patronul, omul de afaceri Sorin Ţerbea, bifarea unei investiţii de succes. Gazdele au gândit evenimentul extrem de bine încã de la intrare, unde invitaţii au fost întâmpinaţi de organizatorii evenimentului, dublaţi de manechinele agenţiei Andy Models, care au avut rolul de a-i conduce la mese.
Apoi, invitaţii fiecãrei mese, dupã ce au degustat pepene cu carne de vitã şi a ciocnit un pahar de coniac, whisky sau vin, s-au bucurat de propriul ospãtar, extrem de amabil şi atent la fiecare dorinţã a musafirilor.
Evenimentul propriu-zis a fost deschis de Robert Turcescu, în rol de organizator, care l-a felicitat pe Sorin Ţerbea pentru iniţiativã, sala de nunţi cu 500 de locuri, un record pentru Târgu Mureş, dublat de eleganţa stilului în care este decoratã. Invitat sã rosteascã câteva cuvinte, Sorin Ţerbea s-a dovedit o gazdã extrem de emoţionatã, cãruia însã nu i-a pierit umorul. Dupã ce ne-a asigurat cã Miron Mitrea, fostul ministru al Transportului şi prieten cu Ţerbea, nu are nici o legãturã cu localul realizat într-o halã transformatã a MANPEL, în contextul scandalului cu mãtuşile, patronul le-a urat invitaţilor sã se bucure de spectacol.
"Responsabili" cu buna dispoziţie au fost Oana Sârbu, care a interpretat piese atât din repertoriul internaţional, jazz în special, cât şi din anii "Liceenilor", constãnţeanca Ileana Şipoteanu, pentru care Sorin Ţerbea are o slãbiciune, pentru ca finalul spectacolului sã-i aparţinã lui Aurel Tãmaş, care a încãlzit sala cu melodii populare, dovedind însã cã se poate şi adapta ritmurilor aplaudate în prezent.
Spectacolul a fost rupt de o prezentare de modã a creatoarei Cristina Ţerbea, extrem de aplaudatã, manechinele Andy Models punând în valoare noua colecţie de haine de piele a MANPEL, iar la ora 22 un foc de artificii superb a încununat inaugurarea.
Semnul cã invitaţii s-au simţit foarte bine a fost cã spre dimineaţã încã se dansa pe muzica mixatã de DJ-ul localului.
Iar pentru cã a fost primul eveniment monden al anului se cuvine sã remarcãm eleganţa invitaţilor, care au preferat în mare parte ţinutele negre, atât bãrbaţii cât şi femeile, dar şi numãrul dens de VIP-uri.
I-am zãrit astfel pe consilierii judeţeni Giurgea Teodor, Dinu Socotar, Benedek Imre, venit cu fratele sãu Istvan, primarul Florea, Doru Oprişcan, Mihai Poruţiu cu soţia, Diana şi Cosmin Pop, patronii Dafcochim, Liviu Cojoc şi Radu Fodor, preşedintele PSD, Ovidiu Natea, senatorul Cristian Georgescu şi deputatul Liviu Timar, directorul Serviciului Public Administrarea Patrimoniului Public – Privat, Dan Gliga, şeful RAR, Cristian Cioban, medicul liberal Constantin Florea, adjunctul Finanţelor Sorin Lazãr, avocaţii Lucian Badiu şi Lucian Chiriac, preşedintele conservatorilor mureşeni şi director Antena 1, Marian Cornaciu, fiica directorului general al Foraj Sonde, Adina Aron, şefa OJPC, Livia Galenco şi mulţi, mulţi alţii care nu au avut ce regreta. (S.G.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE