Românii mai blânzi cu arbitrii Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 47 Vizualizări

Românii mai blânzi cu arbitrii

Preşedintele CCA, Gheorghe Constantin, a declarat, marţi, pentru NewsIn, că nu este cazul ca forul pe care îl conduce să ia măsuri extreme în urma greşelilor de arbitraj, aşa cum s-a întâmplat în Bulgaria, unde s-a decis excluderea pe viaţă a doi arbitri după erorile comise în timpul partidelor.
"La noi nu e cazul să aplicăm măsurile din Bulgaria. Greşelile nu sunt atât de flagrante, încât să fim nevoiţi să luăm astfel de decizii. Totuşi, sunt îngrijorat de erorile comise de arbitrii cu experienţă, cum ar fi Sebastian Gheorghe (n.r. arbitru asistent la meciul Steaua – UTA, scor 0-0), de la care mă aştept să nu comită astfel de greşeli. Sunt mulţumit în schimb de Salomir, care a condus bine meciul de la Galaţi, dar a avut şi el o greşeală mare, eliminarea lui Epaminonda, de la Urziceni", a declarat, marţi, pentru NewsIn, şeful CCA.
Marian Salomir a condus meciul Oţelul-Unirea Urziceni, din etapa a 20-a, scor 3-2, şi a decis să-l elimine, în debutul jocului, pe Epaminonda, de la Unirea Urziceni. Sebastian Gheorghe a fost tuşier la partida Steaua-UTA, din etapa a 20-a, scor 0-0, şi a anulat un gol valabil al lui Victoraş Iacob, semnalizând ofsaid la o fază în care atacantul Stelei se afla în poziţie regulamentară.
Federaţia Bulgară de Fotbal (BFU) a decis, marţi, să excludă din activitate doi arbitri, iar alţi trei au fost suspendaţi pentru un an, după ce au greşit în timpul unor partide din prima ligă bulgară. Decizia BFU vine la câteva săptămâni după ce mai multe cluburi din Bulgaria, printre care şi campioana Levski Sofia, şi-au exprimat nemulţumirea faţă de arbitraje şi au cerut ca partidele importante să fie conduse de brigăzi din străinătate.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE