PSD Mures sustine deciziile CEx Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 33 Vizualizări

PSD Mures sustine deciziile CEx

11333_psd.GIF
Trei dintre membrii delegatiei Permanente a PSD Mures si-au facut publica joi, sustinerea fata de cele doua personalitati din cadrul partidului care au fost oarecum reactivate politic in urma sedintei Comitetului executiv(CEx)al PSD ce a avut loc miercuri la Bucuresti. Astfel, senatorul PSD de Mures, Cristian Georgescu sustine ca decizia CEx al PSD de a-i reactiva pe Miron Mitrea respectiv Adrian Nastase este una salutara avand in vedere experienta pe care o au cei doi fosti lideri ai social democratilor. "Decizia ca Miron Mitrea sa supervizeze campania electorala a PSD pentru alegerile locale este una mai mult decat potrivita, deorece in cadrul partidului experienta sa politica este un factor de necontestat si de acea tin sa intaresc ca Miron Mitrea este de departe cel mai bun pe aceasta linie. In ceea ce il priveste pe Adrian Nastase, cum am mai spus si cu alte ocazii nu am nimic impotriva dumnealui, mai mult decat atat consider ca are resursele necesare pentru elaborarea unei oferte electorale viabile, in cazul ca va accepta acest lucru. Iar in caz ca va accepta, partidul nostru are ce integra in aceasta oferta pentru ca noi, chiar daca am fost in opozitie am reusit sa initiem anumite legi care sunt in vigoare la aceasta ora ", a precizat Cristian Georgescu.
Si Dancu e pro Mitrea
Si primarul orasului Ludus, Ovidiu Dancu considera ca deciziile CEx al PSD de miercuri sunt cele mai potrivite in contextul actual facand referire si la alte activitati politice importante conduse de cele doua personalitati ale PSD. "Cred ca Miron Mitrea este omul potrivit pentru a organiza campania electorala a PSD pentru ca tot el a condus-o si pe cea din 2004 iar rezultatele au fost deosebite, PSD inregistrand cel mai mare procentaj. In ceea ce priveste oferta facuta lui Adrian Nastase consider ca daca doreste cu adevarat sa ajute PSD atunci sa accepte aceasta propunere si sa formuleze oferta electorala, pentru ca este capabil sa o faca si a dovedit ca are capacitatea de a conduce si organiza un guvern a carui strategie s-a dovedit a fi una benefica pentru Romania", a declarat Ovidiu Dancu. Ca si ceilalti doi colegi din Delegatia Permanenta a PSD Mures si edilul sef al municipiului Sighisoara, Dorin Danesan are numai cuvinte de lauda la adresa celor doi grei din PSD." Cu siguranta Miron Mitrea este cel mai potrivit pentru ca nu este prima data cand conduce o campanie electorala si este cunoscut faptul ca este si un bun strateg. Cat priveste acuzatiile ce i se aduc, momentan sunt nedovedite asa ca nu terbuie sa ne pronuntam. Referitor la propunerea facuta lui Adrian Nastase, nu pot sa ma pronunt daca va accepta sau nu, dar pot sa spun ca ar fi bine pentru partid pentru ca este un om care a demonstrat ca este capabil ", a mentionat Dorin Danesan.

Liviu CRUDU

Reactivare politica

In urma sedintei Consiliului Executiv (Cex) al PSD ce a a vut loc miercuri, doi reprezentanti ai vechii garzi a social-democratilor au fost oarecum reactivati din punct de vedere politic, deputatului Miron Mitrea fiindu-i oferita functia de sef de campanie al PSD pentru alegerile locale, iar deputatului Adrian Nastase i s-a cerut sa elaboreze, impreuna cu Dan Mircea Popescu, oferta electorala a PSD pentru locale. Totodata in urma intrunirii de miercuri PSD a decis convocarea Consiliului National al formatiunii pentru data de 22 februarie. Acest for va dezbate problema alegerilor locale si parlamentare precum si oferta electorala a formatiunii.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE