Stiri Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 43 Vizualizări

Stiri

Uleiul de porumb e cel mai sanatos
Cat de sanatoase sunt salatele depinde si de uleiul pe care-l folositi la prepararea lor. Cel de porumb e mai sanatos decat uleiul din floarea soarelui, sustine directorul Institutului de Cercetari Alimentare, Gheorghe Mencicicopschi, adaugand ca prajelile in timp dauneaza grav sanatatii.
Lasati medicul sa-si faca treaba!
Gripa, racelile si multe alte boli cu simptome asemanatoare pot afecta copiii in sezonul rece, de aceea este bine ca medicul sa prescrie medicamentatia corecta si sa nu tratati copiii dupa ureche.
Va dor rinichii?
Medicina naturista are va recomanda sa consumati ceaiuri din cozi de cirese, lichide minimum 2-3 litri pe zi ca sa va feriti de colica renala si de infectiile urinare.
Varza licentiata in cura de slabire
Varza licentiata, mai exact conopida previne cancerul de colon.
Conopida este o valoroasa sursa de vitamine, contine cantitati importante de sulf, calciu, magneziu si potasiu. Datorita aportului caloric redus, conopida este utila si in curele de slabire.
Pentru lumina ochilor, la joaca!
Cercetatorii din Australia sustin ca ochiul are nevoie de trei de lumina naturala pe zi. Copiii care isi petrec mai multe opre la joaca in curte sau in fata blocului au sanse mai mari de a scapa de miopie.
Tigara electronica in terapia antifumat
Biorezonanta si tigarile electronice va pot scapa de tutun. Cercetatorii sustin ca la 48 de ore de la renuntarea la tutun, se elimina nicotina din organism.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE