Unghiile false sunt periculoase Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 87 Vizualizări

Unghiile false sunt periculoase

Pentru că nu toate avem unghii lungi trebuie să recurgem la unghii false. Acestea sunt frumoase dar şi periculoase. În primul rând trebuie să ştii că există două sisteme diferite de unghii false: capsulele şi cele sculptate sau modelate. Capsulele din plastic se prezintă sub forma unui mulaj care reproduce unghia. O aplicăm lipind-o cu un lipici special şi apoi îi dăm forma dorită.
Unghiile sculptate sunt realizate prin folosirea unui material asemănător răşinii, care se mulează pe unghia naturală cu ajutorul unui şablon. Răşina acrilică este obţinută prin amestecul unei pudre şi a unui lichid care permite confecţionarea pastei ce serveşte la sculptarea unghiei false. Pentru a aplica unghiile false este nevoie de o pregătire prealabilă. Pilirea creşte gradul de penetrare a produselor chimice, foarte toxice. Dacă unghiile sunt pilite şi devin foarte subţiri, substanţele toxice pătrund şi în piele. Lipiciul folosit la ataşarea unghiilor capsule este mai puţin toxic decât gelul sau acrilul. Şi spălatul vaselor este o problemă pentru unghii.
Trebuie să eviţi să porţi unghii false chiar şi temporar, dar dacă ţi le doreşti optează pentru capsule pentru că sunt mai puţin periculoase. Mergi la cabinete specializate pentru a profita de experienţa manichiuriştilor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE