Victor Socaciu îşi serbează ziua de naştere în familie Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 98 Vizualizări

Victor Socaciu îşi serbează ziua de naştere în familie

p_2_3_08.jpgDupă o viaţă dedicată primei sale iubiri, muzica, Victor Socaciu şi-a îndreptat acum paşii către o carieră politică fiind ales în urma alegerilor din luna noiembrie deputat al judeţului Mureş în colegiul uninominal nr. 4. Azi Victor Socaciu îşi serbează ziua de naştere împlinind vârsta de 56 de ani.
Reporter: Cum vă veţi sărbători ziua de naştere?
Victor Socaciu: Voi petrece în familie aşa cum am făcut, de fapt în ultimii ani. N-am mai făcut de mult serbări mari cu prietenii. De ziua mea îmi doresc să fiu alături de cei dragi, de părinţi, soţie şi copii.
Rep.: Aţi reuşit să vă acomodaţi cu statutul de parlamentar?
V.S.: Sunt încă în plină acomodare. Imediat după prima săptămână de lucru am intrat în vacanţă parlamentară. Acum ne-am întors şi momentan lucrăm în comisii. Eu sunt vicepreşedinte la Comisia de Cultură şi chiar azi am avut o şedinţă de comisie. Săptămânile viitoare când vom începe munca în plen am să mă acomodez.
Rep.: Când veţi începe munca în teritoriu?
V.S.: Azi m-am întors în Bucureşti pentru că ieri am fost la Târnăveni unde am demarat procedurile pentru deschiderea unui birou parlamenatr, acest oraş fiind cel mai important din colegiul în care am candidat. Cred că din 25 ianuarie voi putea deschide acest birou.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE