Horoscop, joi, 15 ianuarie 2009 Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 16 Vizualizări

Horoscop, joi, 15 ianuarie 2009

Berbec
In aceasta perioada cele doua tabere din viata ta se vor intalni si vei avea de urmarit un spectacol de zile mari. Cu sanatatea stai bine, ceva mai multi bani nu ar strica.
Taur
Intalnirile cu prietenii ar fi bine sa le programez la o masa cu mai multa mancare si mai putina bautura! Sanatatea da semne de oboseala. Banii vin, dar se si duc.
Gemeni
Perioada incarcata si obositoare. Sanatatea nu-ti face probleme, dar evita excesele. Nu au intrat zilele in sac! Pe rand si cu calm totul se rezolva. Timpul inseamna bani.
Rac
Dimineata ar fi mai plina de energie, dar ai grija cum te folosesti de acest surplus si concentreaza-te la zilele bune care vor veni. Gelozia e cel  mai prost sfetnic cu putinta!
Leu
Cineva te va intoarce pe dos, cu o vorba prost inteleasa. Secretul vietii este sa inveti sa traiesti confortabil cu toate sentimentele, indiferent daca sunt bune sau rele,
Fecioara
Oriunde iti vei petrece timpul vei fi energizat de alte persoane. Oricine s-ar simti fericit cu tine, tu de ce n-ai fi? Incearca, nu e greu! Sanatatea e buna.
Balanta
In echipa chiar si problemele se rezolva mai usor. Nu e destul sa dai sfaturi, e bine sa-ti pui umarul la treaba. Sanatatea e pe calea cea buna. Ai grija cu finantele.
Scorpion
Fantezia ta debordanta e greu de tinut in frau. Fii atent totusi sa nu navighezi pe cai gresite, ar fi pacat sa strici ce ai obtinut pana acum alergand spre fata morgana.
Sagetator
In saptamana aceasta sa nu incerci sa faci nimic extraordinar, urmareste-ti instinctul si atat. Nu dramatiza schimbarile, nu te gandi prea mult.
Capricorn
Nu te simti incurcat in  perioada in care vei primi multe sugestii, apreciaza-le si urmeaza-le ca nu vei pierde. Invata sa te descurci cu schimbarile intervenite.
Varsator
Nu e usor sa dai un sfat profund gandit unui prieten care -ti cere ajutorul, dar in perioada aceasta vei avea ocazia sa exersezi. Sanatatea e buna.
Pesti
Viata e plina de lucruri amuzante si azi te vei distra de minune. Vei avea impresia ca nu trebuie sa alergi nicaieri si te vei ocupa si de tine. Banii-s pe drum.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE