Horoscop, weekend, 30 ianuarie-1 februarie Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 100 Vizualizări

Horoscop, weekend, 30 ianuarie-1 februarie

Berbec
Ascultaţi-l pe cel care vă opreşte din elan sau, dacă nu există cineva în preajmă care să vă prezinte eventualele riscuri, ascultaţi-vă vocea interioară.
Taur
Ar fi bine să ţineţi cont de toate piedicile care se ivesc şi dacă alţii vă transmit că nu puteţi ajunge acolo, mai bine amânaţi pentru că nu sunteţi sigur de reuşita acestui plan.
Gemeni
Vă lăsaţi la voia întâmplări şi, din cauza acestei delăsări, e posibil să nu ajungeţi acolo unde v-aţi propus. Dacă vreţi să ochiţi la ţintă, e bine să vă stabiliţi obiectivul.
Rac
Vă simţiţi singur, lipsit de orizont, ghinionist şi vedeţi doar jumătatea goală a paharului, apar numai insatisfacţii, veşti proaste, pentru că Ea intarzie.
Leu
Se vor ivi suficienţi cârcotaşi care vor avea ceva de comentat, ba chiar vor încerca să vă convingă să renunţaţi la ideile voastre, deci mergeţi pe calea începută.
Fecioara
Nu veţi fi deranjat de atitudinea prietenilor, pentru că au tot dreptul să vă mai atragă atenţia asupra eventualelor erori. Contactul verbal cu ei aduce beneficii.
Balanta
Mai aveţi multe de învăţat, ca de la un frate mai mare sau un mentor pe care îl ascultaţi orbeşte, va bucuraţi şi de prietenia şi protecţia sa? Sunteţi un om fericit.
Scorpion
V-aţi putea îndrăgosti de cine nu merită, care v-ar putea zăpăci cu promisiuni mincinoase, sau ceea ce credeţi că e o escapadă nevinovată poate avea efecte neplăcute.
Sagetator
De unde nici nu credeţi, apare o şansă ce vă propulsează direct la ţintă. Un eveniment de zile mari vă are în centrul atenţiei, ca atare, veti simţi fericirea deplină.
Capricorn
 În loc de declaraţie de dragoste îi trântiţi o vorbă care o lasă fără replică. Nici măcar nu vă daţi seama că aţi fost răutăcios, oare de diplomaţie aţi auzit?
Varsator
Sunteţi puternic influenţat de tot ce auziţi negativ în jurul dumneavoastră, oriunde mergeţi, începeţi aceleaşi discuţii nesfârşite despre lipsuri şi sărăcie.
Pesti
Jucaţi rolul unui judecător distant, care nu vrea să audă argumente emoţionale, ci aşteptaţi doar explicaţii logice, la obiect. Veţi oferi un sfat util celui necajit.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE