“Animale de hartie” de la Ariel,  in vizor pentru premiile UNITER Cultură
  • admin
  • 0 comentarii
  • 70 Vizualizări

“Animale de hartie” de la Ariel, in vizor pentru premiile UNITER

p_11_1_f72cef.jpg
Daca Festivalul National de Teatru de la Bucuresti reprezinta festivalul etalon al teatrului romanesc, premiile UNITER reprezinta evenimentul premierii celor mai bune productii teatrale de peste an. In acest sens, o delegatie formata din trei critici de teatru va vizita astazi Targu-Muresul, fiind prezenta la doua spectacole ale scenei teatrale muresene. Comisia formata din criticii de teatru Doina Pap, Ion Cocora si Mircea Morariu. va urmari piesa semnata de regizorul Bocsardi Laszlo la sectia maghiara a Nationalului, de la ora 19, dupa care, de la ora 22, va fi prezenta la Teatrul Ariel, cu ocazia spectacolului “Animale de hartie”, de Rajiv Joseph, in regia lui Gavril Cadariu. Comisia reprezinta un juriu format din trei personalitati ale teatrului, trei critici de teatru, care vad spectacolele propuse de teatrele din tara, dupa care se stabilesc nominalizarile pentru premiile UNITER, care vor avea loc in primavara acestui an. Premiile nationale UNITER se acorda printre altele, pentru cel mai bun spectacol, cel mai bun regizor, cel mai bun scenograf, cel mai bun actor, cea mai buna actrita sau premiul pentru  debut. “Nu este prima legatura a Teatrului Ariel cu cei de la UNITER, spectacole precum SSS, Amalia respira adanc, www. non stop.ro, Tinerete fara batranete si merele de aur, un spectacol in colaborare cu Televiziunea Romana, fiind monitorizate in ultimii ani de criticii de teatru”, a precizat Gavril Cadariu, directorul Teatrului Ariel si regizorul spectacolului “Animale de hartie”.

Vizita celor de la UNITER este cu atat mai laudabila, pentru evolutia teatrului targumuresean, prezenta la Teatrul Ariel la spectacolul “Animale de hartie” si la Teatrul National, reprezinta dovada cresterii credibilitatii precum si ascendenta acestuia in peisajul Teatral National.
“Animale de hartie” din aceasta seara ii are in prim plan pe actorii Elena Purea, Marius Turdeanu, Andrei Chiran si Andi Brânduş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE