Cultura, sportul şi agricultura, prioritare la Ungheni Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 51 Vizualizări

Cultura, sportul şi agricultura, prioritare la Ungheni

1_burta_53.jpgIng. Ioan Moldovan, consilierul primarului oraşului Ungheni, a anunţat că în anul 2012 autorităţile locale vor sprijini în continuare activitatea artistică, sportivă şi cultele din localităţile componente.
„Deja ansamblul artistic „Hora” este un reper de referinţă în judeţ şi nu numai, iar echipa de fotbal Unirea Ungheni joacă de ani buni în liga a treia a campionatului naţional de fotbal, făcând o reclamă foarte bună oraşului Ungheni în toată Transilvania”, a precizat ing. Ioan Moldovan.
Potrivit acestuia, Primăria oraşului Ungheni doreşte să ajute în 2012 şi cultivatorii de terenuri agricole şi fermierii comunităţii. „Legislaţia prevede că din fondurile locale se poate face cartarea terenului în scopul folosirii eficiente a îngrăşămintelor chimice. Cu cheltuieli puţine, cu îngrăşăminte chimice, să se obţină randamente sporite, să se evite poluarea din utilizarea lor abuzivă şi să se poată solicita ajutorul de stat pentru aplicarea amendamentelor pe terenurile acide”, a explicat consilierul primarului.
De asemenea, siguranţa cetăţeanului se află pe agenda autorităţilor, care intenţionează montarea unor camere de luat vederi şi de stocare a imaginilor în toate localităţile componente. „Acestea vor monitoriza permanent intrările şi ieşirile din localităţi şi considerăm că vom putea stopa activitatea infracţională din sate”, a subliniat ing. Ioan Moldovan.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE