33 de posturi vacante în şcolile din judeţ Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 94 Vizualizări

33 de posturi vacante în şcolile din judeţ

3-2_95ea57.jpgVineri, 13 ianuarie, între orele 9.00 – 14.00, cadrele didactice care nu au putut fi repartizate conform metodologiei mişcării personalului didactic, care nu au obţinut notă peste 5, vor susţine un concurs pentru ocuparea unui post la catedră. Doritorii au avut termen limită de înscriere, miercuri, 11 ianuarie, iar vineri, 13 ianuarie, chiar în ziua testării urmând a intra în posesia rezultatelor.
„Pentru toate posturile care apar vacante pe parcursul anului şcolar, din diverse motive, ( concediu de maternitate, pensionare, etc,) pe baza instrucţiunii 5 a Ministerului din septembrie 2011, se publică pe site-ul ISJ, şi toţi candidaţii care nu au note la titularizare peste 5, pot participa la concursul de testare”, a declarat Adriana Blaga, inspector şcolar de specialitate resurse umane din cadrul IŞJ Mureş.
Cinci centre de examinare în judeţ
Potrivit reprezentantului Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş Concursul poate fi organizat pe consorţii. Cum în judeţ nu există pentru acest an şcolar astfel de consorţii, concursul va fi găzduit de centre, cu asocierea mai multor şcoli unde există posturi vacante.
“Acest concurs va fi pe asocieri temporare de şcoli. Având în vedere că din toate zonele judeţului au apărut posturi vacante, am făcut la una din şcolile care au declarat posturi vacante, un centru de concurs, toţi candidaţii din zona respectivă vor susţine aici acest concurs. Avem 33 de poziţii,  posturi complete şi incomplete, apărute în acest moment, pentru semestrul 2, în tot judeţul, pentru care se organizează acest concurs. Locaţiile unde vor avea loc concursul sunt la Sighişoara, Târnăveni, Reghin, Iernut şi Târgu-Mureş. Concursul va fi exact ca şi cel de la titularizare, se desfăşoară la fel, cu camere de luat vederi, cu subiecte, timp de 4 ore, cu aceeaşi modalitate de concurs. Rezultatele cred că vor fi afişate vineri, 13 ianuarie, în aceeaşi zi în care va avea loc concursul, se corectează, se preiau contestaţiile şi spre seară vor fi afişate rezultatele finale, după care se va face şi repartiţia pe posturi”, a explicat Adriana Blaga.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE