Actriţa Erika Domokoş vrea să revină pe scenă Cultură
  • admin
  • 0 comentarii
  • 114 Vizualizări

Actriţa Erika Domokoş vrea să revină pe scenă

11-1_49.jpgActriţa Teatrului Naţional din Târgu-Mureş Erika Domokos a ieşit la rampă în această săptămână exprimându-şi nemulţumirea de faptul că nu mai este băgată în seamă şi distribuită în vreun spectacol. Potrivit actriţei, din vara anului trecut a cam şomat, nefiind distribuită în vreun spectacol, ultimul în care a jucat fiind “Scandal la operă”, anul trecut. “Au fost trei proiecte   la Naţional, Căsătoria, Push Up şi acum “Carmina Burana” şi pur şi simplu nu am fost distribuită în nimic. Toată lumea a spus despre mine că am acuzat în stânga şi dreapta, dar nu este adevărat. Pur şi simplu nu am jucat şi nu mi se pare normal, un actor trebuie să joace. Am văzut că tot vin oameni noi şi joacă şi eu nimic. Nu am dorit un rol principal, măcar acolo, ceva, şi de aici a pornit nemulţumirea mea. Să stai şapte luni acasă, din vară, mi se pare prea mult pentru un actor care ar trebui să lucreze tot timpul. De aici a pornit nemulţumirea mea şi nu de altundeva”, a declarat Erika Claudia Domokos.
“Nu am cu nimeni nimic”
Nemulţumirea actriţei se pară nu a rămas fără urmări în cadrul colegilor din teatru, ea precizând totuşi că nu are nimic cu nimeni şi vrea doar să joace în continuare. “Eu nu am probleme cu colegii din teatru, nu vreau să port pică nimănui. Unii s-au supărat, alţii mi-au trimis în stradă să manifestez, şi nu mai pun la suflet că nu mai am putere. Cred că am de a face cu unii oameni foarte răi, în general în România. Nu am nimic cu nimeni, doar că nu am jucat şi m-am simţit într-un fel. Eu am mai avut antecedente în teatru, am fost pusă deoparte, sau colegii de-ai mei care au spus anumite lucruri, dar care au fost cu ani în urmă. Repet, nu am treabă cu nimeni, şi nu vreau să spun mai multe lucruri pentru că teatrul este a doua mea familie”, a menţionat actriţa.
Încredere în directorul Gasparik
Una din şansele actriţei de a urca pe scenă este un spectacol în care Erika Domokos va fi protagonistă, unde va încerca să-şi pună în valoare vocea, proiect aştept pentru aprobare de către conducerea Naţionalului. “Încă nu vreau să spun mai multe lucruri despre acest spectacol, pot spune că este pe un text foarte frumos, şi doar atunci când va fi gata voi spune mai multe. Va fi un spectacol în care voi cânta tot timpul, chiar dacă sunt contestată pe Facebook, că sunt nebună şi nu am talent. Dacă unii aşa consideră, e treaba lor, eu îmi văd de treabă şi îmi fac în continuare treaba. Şi dacă unora nu le place, să nu dea like, să dea ignore şi să butoneze mai departe calculatorul. Voi merge înainte şi voi continua pentru că eu cred în domnul Gasparik. Dacă dânsul m-a asigurat că voi juca, cu siguranţă că aşa se va întâmpla pentru că el este un om de onoare şi tot respectul faţă de dânsul”, a precizat Erika Domokos.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE