12 milioane de lei, bugetul la Ungheni în 2012 Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 41 Vizualizări

12 milioane de lei, bugetul la Ungheni în 2012

3-2_019808.jpgConsilierii locali din Ungheni au votat, în cadrul unei şedinţe din februarie a Consiliului Local, bugetul oraşului pe anul 2012. Acesta are valoarea de 12.067.000 de lei atât la categoria venituri cât şi la cheltuieli.
În ceea ce priveşte instituţiile finanţate de autorităţile locale, Poliţia Locală va avea un buget de 225.000 de lei din care 120.000 de lei reprezintă cheltuieli de personal, pentru funcţionarea Poliţiei oraşului s-au alocat 214.000 de lei, pentru învăţământul primar suma de 2.029.000 de lei din care 1.515.000 de lei cheltuieli de personal, iar pentru „Sănătate” suma de 75.000 de lei. “În an de criză şi banii din buget sunt mai puţini în comparaţie cu alţi ani mai buni. Repartizarea pe destinaţii a resurselor financiare făcută în şedinţa de Consiliu Local va duce la realizarea unor lucrări strategice pentru comunitate”, a precizat Ioan Covrig, primarul oraşului Ungheni.
Deşi nu a fost de acord în proporţie de 100% cu alocarea banilor către unele investiţii, viceprimarul Victor Prodan spune că totuşi a votat pentru adoptarea bugetului, astfel încât activitatea din cadrul Primăriei şi implicit buna funcţionare a oraşului să nu fie periclitată în niciun fel. „Am ales să votez şi pentru a nu bloca funcţionarea oraşului, încercând totodată ca acele propuneri care au trezit nemulţumirea să nu devină proiecte finanţate şi să finanţăm chestiuni prioritare precum canalizarea, branşamentele pentru cetăţeni şi apoi în ordine trotuare, drumuri etc. Țin să le mulţumesc tuturor cetăţenilor care mi-au acordat sprijinul, sfatul şi care mi-au vorbit despre ceea ce le este cu adevărat necesar. Am încercat să apăr punctul lor de vedere şi cred că în bună măsură am şi reuşit”, a explicat Victor Prodan.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE