Florin Piersic, “Hoinărind printre amintiri” la Târgu-Mureş Cultură
  • admin
  • 0 comentarii
  • 73 Vizualizări

Florin Piersic, “Hoinărind printre amintiri” la Târgu-Mureş

9-2_61.jpgÎn această lună, binecunoscutul actor, Florin Piersic va fi oaspetele Târgu-Mureşului cu ocazia unui spectacol întitulat sugestiv “Hoinărind printre amintiri”. Turneul celor 60 de ani de carieră  poposeşte la Târgu-Mureş, oraş unde actorul revine cu plăcere.
Astfel, miercuri, 22 februarie la ora 19.00, Florin Piersic va urca pe scenă şi ne va povesti cu farmecul său înconfundabil viaţa şi cariera trăită pe scenă, în teatru, film, din care nu vor lipsi picanteriile a la Piersic.
Cu 60 de ani de carieră în spate, Florin Piersic, care în luna ianuaria a împlinit frumoasa vârstă de 76 de ani, ne propune cu acest spectacol o retrospectivă a carierei sale de 6 decenii, din care nu vor lipsi proiecţii de film precum şi prezentarea spectacolelor în care a jucat Florin Piersic de-a lungul anilor.
Îndrăgitul actor va vorbi publicului pe marginea acestor proiecţii, completate cu alte întâmplări din viaţa sa   artistică şi personală
Cariera cinematografică marca Florin Piersic cuprinde filmele
„De-aş fi… Harap-Alb” (1965), „Haiducii lui Şaptecai” (1970) „Zestrea Domniţei Ralu” (1971), „Săptămâna nebunilor” (1971), “Pintea”(1976), seria Mărgelatu cu  „Drumul oaselor” (1980), „Trandafirul galben” (1982), „Misterele Bucureştilor” (1983), „Colierul de turcoaze” (1985), „Masca de argint” (1984) şi „Totul se plăteşte” (1986).  Prima dragoste a celebrului actor rămâne însă teatrul, Florin Piersic făcând roluri memorabile în piese precum „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, „Gaiţele”, „Logodnicele aterizează la Paris”, „Oameni şi şoareci”, „Străini în noapte”, spectacole care au bucurat generaţii de actori de-a lungul timpului. Despre toare acestea vă veţi putea convinge la întâlnirea cu binecunoscutul actor, miercuri, 22 februarie la Palatul Culturii.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE