Ziua îndrăgostiţilor în cluburi! Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 149 Vizualizări

Ziua îndrăgostiţilor în cluburi!

Pentru cei care nu obişnuiesc să petreacă într-un cadru romantic de Valentine’s Day, pe 14 februarie cluburile vin cu oferte tentante pentru toate gusturile:
Începând cu ora 23, Club Avi-Cola propun o petrecere incendiară “LOVE PARTY”, cu muzică specifică evenimentului! Toate cuplurile primesc un cocktail din partea casei, dar şi alte reduceri la băuturi, concursuri şi premii!
Gallery The Pub dă tonul la distracţie de Valentine’s Day cu cel mai tare party din oraş! Magicianul Iaşiului, MYDAS, le dă întâlnire romanticilor incurabili de la ora 22! Pentru cuplurile cele mai hot MYDAS le-a pregătit momente de neuitat! Muzica va fi asigurată de Dj Zone!
Club Square vine cu o idee inedită: “Square #7 x voi = 14”. Pornind de la denumirea localului, la se adaugă o gaşcă de 7 cupluri sau 7 băieţi şi 7 fete, 7 prietene şi 7 prieteni…important e să fiţi în total, 14! Asta pentru că fiecare masă de 14 va primi de la #7 o şampanie şi un tort. Iar ca finalul să fie la fel de bun, la tombola Valentine din 14 februarie puteţi câştiga o zi de răsfăţ la Spa pentru 2 persoane!
Jazz & Blues Club propun pentru seara de 14 februarie ca tinerii cu chef de distracţie să participe din nou la petrecerea studenţilor de la “Sapientia EMTE”. Specialitatea acestei petreceri este “Stereo Night”, fiecare participant va primi câte o pereche de căşti cu ajutorul cărora poate să aleagă muzica preferată pe care îi place să se distreze. Muzica de calitate va fi garantată de Dj Andris şi de fraţii Döme. Nici de data asta nu va lipsi sms-wall-ul, unde vor apărea sms-urile tale cu părerea ta despre party. Accesul se face pe bază de bilet de intrare în valoare de 8 lei pentru posesorii de Studcard, 10 lei fără.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE