Ada Milea şi Bobo Burlăcianu, dincolo de teatru şi muzică Cultură
  • admin
  • 0 comentarii
  • 79 Vizualizări

Ada Milea şi Bobo Burlăcianu, dincolo de teatru şi muzică

12_806448.jpgNonconformiştii Ada Milea şi Bobo – din trupa Fără Zahăr, au susţinut un concert caritabil extraordinar pe 13 februarie la Teatrul Naţional. Concertul a fost notat pe lista evenimentelor proiectului Youth Bank, un proiect sprijinit de Fundaţia Comunitară Mureş.
Ada Milea şi Bobo Burlăcianu ne-au făcut parte de un spectacol memorabil de teatru, îmbinat cu muzică, umor inteligent şi extrem de multă energie!
Considerată un fel de Janis Joplin autohtonă, graţie spiritului ei rebel, non-conformist, Ada Milea şi-a început recitalul cu un cântec de sezon „Colind horror” care, chiar dacă ne face să râdem de noi înşine şi lumea în care trăim, a fost compus cu scopul de a ne pune pe gânduri şi de a ne corecta defectele.
Apoi ne-a servit cu o porţie de „ciocolată” mai puţin dulce şi ceva mai greu de înghiţit… Şi totuşi una dureros de reală.
Apoi, pe versurile presărate cu umor şi ironie a lui Marin Sorescu, Ada Milea a cântat despre fabule pline de învăţăminte. Ne-a tratat şi cu o “pastilă” despre poveştile cu morală din copilărie, mai exact un cântec ce spune că  “Ceauşescu n-a murit”. Prezenţa invitatului special, Bobo, a completat spectacolul. Abordând un stil original şi nonconformist, cu versuri oarecum neobişnuite şi cu o prezenţă aparte pentru adepţii stilului clasic, cei doi au adus un plus de umor şi vitalitate cântând despre cum e să te trezeşti fără nas, “Nuuuu se poate trăi fără nas…”, fragment din “NASUL” după N. V. Gogol  şi alte poveşti cântate, precum: “Plecarea şi Insula” şi “Suverană stăpână”  – fragment din spectacolul “Quijote” de Cervantes, “Copeici” sau  “Apolodor” – după “Cartea cu Apolodor” a lui Gellu Naum.
De altfel, cam acesta e scopul cântecelor marca Ada Milea, artistă controversată şi incomodă, pentru unii chiar indigerabilă, dar cu un public extrem de numeros, în ciuda stilului necomercial pe care-l abordează.
Vezi si galeria foto: https://www.zi-de-zi.ro/galerie-foto/ada-milea-si-bobo-burlacianu-dincolo-de-teatru-si-muzica.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE