Tigrii şi-au luat revanşa BC Mures
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 42 Vizualizări

Tigrii şi-au luat revanşa

BC Timişoara – BC Mureş 67-77 (15-21, 12-15, 25-19, 15-22)

În prima etapă a returului Ligii Naţionale de Baschet Msculin, BC Mureş Târgu-Mureş a obţinut victoria cu scorul de 77-67, în deplasare, la BC Timişoara. Întâlnirea dintre cupantele locurilor II şi III a fost dominată de echipa lui Srecko Sekulovic, care a condus pe durata întregii partide pe tabela de marcaj, cu puţine excepţii. Gazdele au avut avantaj doar la începutul jocului, cu 5-4 şi 10-9, apoi în sfertul secund, la 26-24. Mureşenii au reuşit să câştige primele două sferturi şi la pauza mare avantajul de nouă puncte era unul fragil totuşi. În această parte nu le intrase decât câte un singur coş de trei puncte pe sfert, autori Ciuic şi Dumitru.

Desprindere şi emoţii în sfertul trei

La reluare, BC Mureş a reuşit în doar trei minute de joc să se distanţeze la 16 puncte, cea mai mare diferenţă înregistrată pe parcursul jocului. A urmat însă o revenire a bănăţenilor, care au redus diferenţa la trei puncte înaintea ultimei pauze. Revenirea a continuat şi în debutul ultimei părţi, când la un singur punct aveau şi posesia. Mureşenii au rezistat, s-au desprins din nou şi au câştigat şi acest sfert şi partida, obţinând o importantă victorie înaintea confruntării cu campionii CSU Asesoft Ploieşti de duminică. În urma acestei victorii, BC Mureş revine pe podium, iar dacă încercau şi reuşeau să transforme ultimul atac, puteau reface diferenţa de 13 puncte la care au cedat în tur şi ar fi ocupat locul secund. Importante sunt însă cele două puncte, într-un retur care se anunţă incendiar. Pentru jocul de duminică este posibil şi debutul celuilalt pivot, senegalezul Ousmane Barro, care a sosit vineri.

Au înscris:

BC Timişoara: Jovanovic 26 (4×3), Sarovic 12 (2×3), Johnson 8, Derasimovic 6, Archie 5, Popescu 2, Tudosă 2, Căpuşan 2, Gallimore 2

BC Mureş: Navickas 18 (2×3), Păltinişanu 15, Ciric 11 (1×3), Peciukas 11 (2×3), Dumitru 9 (1×3), Cuic 7 (1×3), Jucan 4, Ceskovic 2.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE