Exclusiv: Casa Tineretului “Mihai Eminescu” reabilitată de o firmă cu un muncitor! Cultură
  • admin
  • 0 comentarii
  • 458 Vizualizări

Exclusiv: Casa Tineretului “Mihai Eminescu” reabilitată de o firmă cu un muncitor!

Primăria municipiului Târgu-Mureş a atribuit două contracte în valoare totală de 147.067 lei, fără TVA, către două societăţi comerciale care potrivit datelor prezentate de portalul listafirme.ro aveau în 2011 un singur angajat.

Casa de Cultură, reabilitată de un muncitor?!

Astfel, Mobil Cons SRL din Răstolița a câștigat licitația organizată pentru realizarea lucrărilor de reparații, compartimentări și terasare planșeuri exterioare la Casa Tineretului “Mihai Eminescu.” Conform portalului licitatiapublica.ro, la licitație au participat trei oferte, iar valoarea contractului câștigător este de 97.067 lei, fără TVA. Potrivit site-ului listafirme.ro, Mobil Cons SRL din Răstolița se ocupă cu lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, datează din 2004 şi este deţinută de Ioan şi Gabriela Balmoş. În 2011, societatea a avut un angajat, cifră de afaceri de 408.394 lei şi profit de 16.917 lei.

Un salariat, echipa de captare a imaginilor

Totodată, Primăria municipiului Târgu-Mureș a atribuit firmei Ledinfo SRL din Miercurea Nirajului licitația organizată pentru asigurarea de servicii de producție multicameră, captare imagini în format digital, înregistrare imagini pe suport optic, prelucrare și transmisie prin cablu la ecranul cu led, la manifestările publice. Conform portalului licitatiapublica.ro, la licitație a participat o singură ofertă, iar valoarea contractului este de 50.000 lei, fără TVA. Potrivit portalului listafirme.ro, în 2010 şi 2011 Ledinfo SRL din Miercurea Nirajului a avut un singur salariat, iar indicatorii economico-financiari înregistraţi în 2011 sunt următorii: cifră de afaceri de 152.563 lei şi profit de 23.756 lei.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE