Home / Agricultura / Credite BCR pentru agricultori

Notice: Trying to get property of non-object in /home/zideziro/public_html/wp-content/themes/sahifa v5.5.3/framework/parts/post-head.php on line 69

Credite BCR pentru agricultori

Beneficiarii de subvenţiiAPIApot obţine de la BCR credite pentru finanţarea capitalului de lucru necesar desfăşurării activităţii curente, în proporţie de 80 – 90% din subvenţia rămasă de încasat de laAPIA. Creditele vor fi acordate în baza unor convenţii tripartite semnate cu Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultura (APIA) şi Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR) pentru schemele de sprijin financiar din sectorul vegetal, respectiv plăţile naţionale directecomplementare (PNDC) 1 campania 2012, pentru plăţi naţionale directecomplementare în sectorul zootehnic – PNDC bovine, ovine caprine campania 2012, dar şi pentru măsura 215 – plăţi pentru bunăstarea animalelor – porcine campania 2012, Axa II PNDR campania 2012 şi pentru schema de plată unică pe suprafaţă (SAPS) – campania 2012.

(A.Z.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Reguli pentru fermieri în vederea stingerea incendiilor

Ministrul Agriculturii și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență au emis un act normativ prin …