Concurs despre Unire la Gimnaziul “Cuza” Invatamant
  • admin
  • 0 comentarii
  • 254 Vizualizări

Concurs despre Unire la Gimnaziul “Cuza”

Concursul  Interdisciplinar defăşurat la Şcoala Gimnazială “Al. Ioan Cuza” din Târgu-Mureş a avut ca temă “Unirea”. Astfel, subiectele legate de toate cele cinci discipline din concurs au fost pliate pe acest subiect. Competiţia s-a desfăşurat între clasele a VIII-a iar elevii au dat dovadă de foarte multă implicare.

25 de elevi participanţi

Cinci elevi din cele cinci clase a VIII-a din cadrul Şcolii Gimnaziale “Al. Ioan Cuza” au luat parte la acest concurs, fiind ghidaţi de profesorii fiecărei discipline: Limba şi literatura română, matematică, istorie, geografie şi desen. “Bibliografia a fost una clară. Astfel, la disciplina geografie, de exemplu, elevii trebuiau să cunoască zonele în care au avut loc evenimente istorice în perioada respectivă”, a declarat Olga Atomei, director al unităţii de învăţământ. În total, un număr de 25 de elevi s-au implicat în această competiţie. În alţi ani, au fost invitate şi alte şcoli din oraş dar, din cauza lipsei fondurilor, acest lucru nu a fost posibil la această ediţie a concursului.

Locurile I, II şi III

“Câştigătorii concursului au fost elevii clasei a VIII-a C, conduşi de Camelia Turcu, diriginte”, a precizat Petronela Silvăşan, director adjunct. Echipajul a fost format din elevii: Roxana Cozma, Radu Harhoi, Ioana Dascăl, Cristian Fodor, Diana Todea. Pe locul II s-a situat clasa a VIII-a B iar pe locul III, clasa a VIII-a D. La finalul concursului, elevii au primit diplome de participare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE