Jurnal de astre (1) Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 41 Vizualizări

Jurnal de astre (1)

*Berbec

Aveţi şanse mari să rezolvaţi probleme legate de cămin. Partenerul de viaţă vă va ajuta. După-amiază, s-ar putea sa întâmpinaţi probleme de natură birocratică. Vă sfătuim să vă bazaţi pe intuiţie.

*Taur

Veţi fi puţin descurajat de numărul problemelor pe care le aveţi de rezolvat. Cu calm şi rabdare, veţi reuşi. Aveţi şanse să faceţi schimbări în casă, spre bucuria partenerului de viaţă. Fiţi mai atent la cheltuieli! Nu este un moment prea bun pentru investiţii. Vă sfătuim să vă odihniţi mai mult.

*Gemeni
Veţi avea succes în toate activităţile casnice. Veţi primi o sumă importantă de pe urma unei afaceri şi veţi face planuri de viitor împreună cu partenerul de viaţă. Vă sfătuim să nu începeţi decât treburile de care sunteţi sigur că le puteţi termina. Spre seară, s-ar putea să aflaţi despre o rudă că este bolnavă.

*Rac
Veţi reuşi să faceţi schimbări radicale în viaţa dumneavoastră, mai ales în privinţa relaţiilor sentimentale. Veţi face cunoştinţă cu mai multe persoane importante, care v-ar putea deveni parteneri de afaceri. Ar fi bine să ascultaţi şi părerile partenerului de viaţă.

*Leu

S-ar putea să fiţi dezamăgit din cauza unei afaceri care nu merge conform aşteptărilor. Vă sfătuim să nu vă descurajaţi. Pur şi simplu, nu este o zi bună pentru afaceri. Veţi avea ocazia să petreceţi mai mult timp alături de persoana iubită. Puteti să vă faceţi planuri de viitor.

*Fecioară

Chiar dacă aveţi multe probleme de rezolvat, ar fi bine să vă relaxaţi mai mult. Veţi fi tentat să cheltuiţi prea mult în interes personal. Fiţi prudent şi cumpătat! După-amiază este posibil să faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită, care va juca un rol important în viaţa dumneavoastră sentimentală.

 

Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE