Share
Home / Mica publicitate / Comuncat Siletina – elevi

Comuncat Siletina – elevi

Stimaţi elevi şi părinţi!

       Aducem la cunoştinţa Dvs. că noile abonamente de transport subveţionate 100 %, valabile pe o singura linie, pentru elevii cu domiciliul sau reşedinţa în municipiul Tîrgu Mureş, se eliberează începând din data de 17. Martie 2014.

Noile abonamente vor fi valabile în perioada  01 aprilie – 30 iunie 2014   şi  se pot folosi doar în zilele lucrătoare, între orele 6-20. Legitimaţia de călătorie se eliberează pe baza carnetului de elev şi vechiul abonament.

        Abonamentele de călătorie gratuite,  valabile pe o singură linie, se   eliberează la chioşcurile de bilete şi abonamente ale Asocierii SC Transport Local SA – SC Siletina Impex SRL din Centru,  Dâmbu Pietros, Tudor (Favorit)  şi Complexul Auchen.

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Anunț concurs – Spitalul Județean de Urgență

ANUNŢ CONCURS CONFORM HG. 286/2011 CU MODIFICĂRILE ŞI COMPLETĂRILE ULTERIOARE Denumirea posturilor contractuale vacante din …

Share
Share