Jurnal de astre 1 Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 26 Vizualizări

Jurnal de astre 1

*Nativii din zodia Berbec este momentul sa faca schimbarile dorite pe plan sentimental si in domeniul afacerilor. Relatiile cu partenerii sunt foarte bune si este un moment bun pentru a incheia contracte si a semna documente.
*Taur
Sunteti plin de energie si puteti realiza tot ceea ce v-ati propus pentru aceasta zi. Aveti ocazia sa obtineti unui castig financiar consistent, dar si sa va afirmati in societate.
*Gemeni
In prima parte a zilei veti fi plin de energie si in stare de mari eforturi fizice. Va sfatuim sa nu va supraestimati fortele, pentru ca s-ar putea sa aveti probleme de sanatate.
*Rac
Aveti idei valoroase, apreciate de sefi si de colegii de serviciu. Situatia financiara s-ar putea sa nu fie tocmai buna, dar sunteti perseverent si aveti incredere in viitor.
*Leu
Este un moment favorabil pentru investitii dar si pentru intalnirile romantice sau calatorii. Daca vi se propune o colaborare, nu o refuzati! Evitati speculatiile de orice fel.
*Fecioară
Puteti face schimbari importante in viata dumneavoastra, mai ales pe plan social si sentimental. Va sfatuim sa va organizati riguros si sa tineti cont de sfaturile partenerului de viata.

Horoscop oferit de www.eastrolog.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE