Home / Agricultura / Fermă de porci nouă în Căpuşu de Câmpie

Notice: Trying to get property of non-object in /home/zideziro/public_html/wp-content/themes/sahifa v5.5.3/framework/parts/post-head.php on line 69

Fermă de porci nouă în Căpuşu de Câmpie

Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Mureş anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de definire a domeniului evaluării, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi/sau de evaluare adecvată, pentru proiectul „Înfiinţare fermă de reproducţie porci, împrejmuire şi asigurare utilităţi” propus a fi amplasat în localitatea Căpuşu de Câmpie, comuna Iclănzel, titular SC Europiglets Band SRL. Potrivit site-ului APM Mureş, proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni – joi, între orele 9.00 – 14.00 şi vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum şi la adresa web apmms.anpm.ro. De asemenea, publicul interesat poate înainta comentarii şi observaţii la proiectul deciziei de încadrare până la data de 23 aprilie 2014, la sediul APM Mureş, precum şi la adresa de e-mail: office@apmms.anpm.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Reguli pentru fermieri în vederea stingerea incendiilor

Ministrul Agriculturii și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență au emis un act normativ prin …