Jurnal de astre 2 Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 71 Vizualizări

Jurnal de astre 2

*Balanţă
Faptul că aţi investit o sumă serioasă într-o afacere nerentabilă vă afectează starea de spirit şi relaţiile cu cei din jur.Traversaţi o perioadă mai dificilă şi aveţi impresia că nu vă reuşeşte nimic. Încercaţi să alungaţi gândurile negre şi să vă relaxaţi!

*Scorpion
Ambiţia de a vă îmbunătăţi situaţia financiară vă poate face să neglijaţi planul sentimental. Nu este exclus să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă.Spre seară, sunt şanse să fiţi invitat la o petrecere. Nu căutaţi pretexte pentru a vă eschiva!

*Săgetător
Aveţi soluţii originale pentru orice problemă şi suneţi apreciat de colegi şi de partenerul de viaţă.Profitaţi de acest context favorabil! Aveţi un randament deosebit şi puteţi finaliza tot ce aţi început.

*Capricorn
Intervin mereu lucruri neprevăzute, aşa că vă sfătuim să nu vă faceţi un program foarte strict.S-ar putea să aveţi de făcut câteva drumuri scurte în interes personal, spre nemulţumirea partenerului de viaţă. Pentru a evita un conflict în familie, vă sfătuim să fiţi calm şi înţelegător.

*Vărsător
Aveţi tendinţa să vă enervaţi foarte uşor şi să reacţionaţi impulsiv faţă de cei din jur. Atenţie: riscaţi să jigniţi persoane apropiate!Vă sfătuim să nu vă ocupaţi de afaceri.Familia vă apreciază pentru hotărârea pe care o luaţi în privinţa unei călătorii.

*Peşti
Dimineaţa, s-ar putea să fiţi nervos din cauza unei discuţii în contradictoriu cu un partener de afaceri. Nu vă faceţi griji! După-amiază, situaţia revine la normal.Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei femei mai în vârstă. Acestea sunt previziunile pentru joi, 24 aprilie, sunt S C vă mulţumesc pentru atenţie şi vă doresc numai bine! La revedere!

Horoscop oferit de www.eastrolog.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE