Jurnal de astre 2 Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 73 Vizualizări

Jurnal de astre 2

*Balanţă
Reuşiţi să faceţi schimbări majore în viaţa dumneavoastră.Azi sunt favorizate întâlnirile cu persoane importante, relaţiile de parteneriat şi călătoriile în interes personal.Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.
*Scorpion
În cursul dimineţii sunteţi anunţat că aţi moştenit o sumă mare de bani. Sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte, iar seara vă pregătiţi pentru o călătorie.Ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri. Astăzi sunteţi într-o stare de instabilitate emoţională.

*Săgetător
Este momentul sã puneþi în practicã planurile în legãturã cu o afacere.Relaţiile cu partenerul de viaţă pot avea de suferit din cauză că neglijaţi rezolvarea unor probleme familiale care depind exclusiv de dumneavoastra. Ar fi bine să daţi dovadă de mai multă diplomaţie în relaţiile parteneriale.
*Capricorn
Preocupat de problemele personale, aveþi tendinþa sã neglijaþi cãminul.Pentru rezolvarea problemelor importante, vă puteţi baza pe intuiţie.După-amiază, un prieten vă solicită ajutorul într-o problemă financiară.
*Vărsător
Talentul creativ este la cote ridicate ºi vã poate ajuta sã rezolvaþi problemele profesionale într-un mod original.Relaţiile sentimentale sunt în general bune, dar aveţi tendinţa de a-i face reproşuri nejustificate persoanei iubite.
*Peşti
În prima parte a zilei, este posibil să aveţi mici dificultăţi în cămin.Cu o vorbă bună,puteţi dezamorsa o situaţie tensionată.O vizită la prieteni, în cursul serii, readuce armonia şi buna dispoziţie în relaţiile parteneriale.
Horoscop oferit de www.eastrolog.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE