Doi reghineni, reţinuţi pentru şantaj şi camătă Reghin
  • admin
  • 0 comentarii
  • 118 Vizualizări

Doi reghineni, reţinuţi pentru şantaj şi camătă

111Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Reghin au surprins în flagrant delict doi bărbaţi, în timp ce au luat cheile de contact şi autoturismul unei persoane pe care anterior ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă, ca urmare a acordării unei sume de bani cu camătă. Cei în cauză au fost reţinuţi.

Prinşi în flagrant delict

Miercuri, 12 august, în cadrul unui dosar aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Reghin au organizat o acţiune de prindere în flagrant delict a doi bărbaţi bănuiţi de şantaj şi cămătărie. „Astfel, poliţiştii au prins în flagrant, doi bărbaţi, de 42 şi 44 de ani, în timp ce au luat cheile de contact şi autoturismul unei persoane, ca urmare a acordării unei sume de bani cu camătă. Ulterior, poliţiştii au efectuat percheziţii la locuinţele celor doi iar din cercetări a reieşit că la sfârşitul lunii octombrie, o persoană a împrumutat 1.000 de euro, de la cei doi bărbaţi pe care îi cunoştea că au ca îndeletnicire acordarea de împrumuturi cu dobândă, iar până în prezent ar fi restituit acestora peste 1.400 de euro. Întrucât victima ar fi intenţionat să înceteze plata sumelor solicitate în mod nejustificat, cei doi ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă, pretextând că sumele restituite ar fi reprezentat doar dobânda banilor împrumutaţi”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Potrivit documentului, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj şi camătă, cu bărbaţii în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă. „La acţiune au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, specialişti criminalişti de la Poliţia municipiului Reghin şi jandarmi. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Mureş”, se precizează în comunicat.

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE