Din nou doar remiză pe teren propriu pentru ASA FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 47 Vizualizări

Din nou doar remiză pe teren propriu pentru ASA

asediul a adus doar un punctÎn etapa a X-a a Ligii I de fotbal, ASA Târgu-Mureș a remizat sâmbătă seara pentru a patra oară în acest sezon pe teren propriu, 1-1 cu Petrolul Ploiești. Pentru oaspeți a deschis scorul Ropotan, în minutul 10, din penalty, iar pentru ASA a egalat Balaur, în minutul 68. Mureșenii au irosit o lovitură de la 11 metri în minutul 90, prin căpitanul Gabriel Mureșan și au evoluat din minutul 81 în superioritate numerică, după ce autorul golului prahovenilor a văzut al doilea cartonaș galben.
Perioada de tatonare a fost întreruptă de intrarea întârziată a lui Gonzales la Moussa în careu și centralul Horațiu Feșnic a acordat penalty. Ropotan a transformat cu siguranță și ASA a pornit în cursa pentru egalare. În minutul 26 gazdele au reclamat și ele penalty la o intervenție tare asupra lui Jazvic. Apoi, portarul Pecanha a scos o minge grea de sub transversală și în minutul 30 a văzut cartonașul galben la o intervenție în afara careului asupra lui Hanca, scăpat pe contaatac. Repriza s-a încheiat cu o minge reluată din 6 metri de Jazvic care a trecut puțin lângă.

Asediul a adus egalarea, victorie ratată de la punctul cu var

La reluare, mureșenii s-au istalat în jumătatea oaspeților. Pedro a expediat în minutul 50 un prim șut pe poartă, dar Pecanha a respins. În minutul 68 vine golul egalizator. Cornerul executat de pe dreapta de Brandan este reluat în plasă cu capul de fundașul Balaur și mureșenii forțează obținerea celor trei puncte. Au însă mari emoții în minutul 73, când Stăncioiu respinge un voleu din careu. Petrolul stă cu toată echipa în propria jumătate și încearcă acțiuni pe contraatac. În minutul 81 Ropotan încearcă să obțină o lovitură liberă și vede al doilea cartonaș galben pentru simulare și își lasă echipa în inferioritate. Asediul continuă, cu Petrolul masat în propriul careu la fazele fixe. În penultimul minut regulamentar Jazvic pătrunde pe stânga, Beța îl oprește cu o mână pe față și centalul dictează primul penalty al ediției în favoarea ASA, după ce fusese sancționată tot pentru prima dată în acest campionat. Căpitanul Gabi Mureșan este ghicit însă de Pecanha și mureșenii nu mai reușesc în cele patru minute suplimentare să obțină a treia victorie consecutivă și va avea etapa viitoare o deplasare dificilă, la Drobeta Turnu Severin, cu Pandurii Târgu Jiu.
Au evoluat formațiile:
ASA: Stăncioiu – Golanski, Gonzalez, Balaur, Brandan, Gorobsov (’62 Balic), Mureşan, Hanca (’46 Pedro), Romario Korczorg (’30 Axente), Jazvic, R. Costa
Petrolul: Pecanha – Beţa, Benga, Genev (’81 Lemnaru), Faug-Porret, Marinescu (’84 Chiriţă), Ropotan, Peteleu, Zoubir, Bucşă – Moussa (’90+2 Tamuz)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE