Luptă să devii „King of the Jiu” ! Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 126 Vizualizări

Luptă să devii „King of the Jiu” !

MARATON

Pe data de 24 octombrie 2015 Defileul Jiului va găzdui al doilea eveniment din această lună dedicat împătimiților de sporturi pe ape repezi. După cursul de caiac pe ape repezi organizat de Asociația Outdoor Experience la începutul lunii, caiaciștii vor putea să-și arate îndemânarea și forța la concursul intitulat „King of the Jiu”.

Potrivit organizatorilor, cei 40 de concurenți din trei țări, România, Ungaria și Bulgaria, vor trebui să parcurgă o distanță de aproximativ 6,5 km pe traseul canion al Jiului. Acest traseu are dificultatea cea mai ridicată de pe râu, clasa 1-3, pe o scară cu valori între 1-6 conform clasificării internaționale a apelor repezi. Pe parcursul traseului vor fi amplasate obstacole care trebuie atinse de concurenți.

Sâmbătă, după terminarea concursului, participanții sunt invitați să savureze un gulaș pregătit la ceaun, după care va avea loc premierea câștigătorilor, adică „întronarea Regelui Jiului”.

Premiile în valoare de 300 de lei sunt asigurate de magazinul online de echipamente nautice www.caiac-shop.ro. Duminică organizatorii de la Outdoor Experience și concurenții vor închide sezonul de „whitewater” de pe Jiu vâslind în ultima tură din acest an.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE