Prelungirea Programului Școală după școală Reghin
  • Publicitate
  • 0 comentarii
  • 164 Vizualizări

Prelungirea Programului Școală după școală

COMUNICAT DE PRESĂ

Programul Școală după școală continuă și în anul școlar 2015-2016.

În această săptămână la sediul Primăriei Municipiului Reghin s-a semnat actul adițional la Acordul de parteneriat încheiat în anul 2013, privind Programul Școală după școală, între Primăria Municipiului Reghin, Fundația FAER Reghin, Școala Gimnazială „Alexandru Ceușianu” și Școala Gimnazială „Augustin Maior” pentru anul școlar 2015-2016. Derularea și finanțarea Programului Școală după școală a fost aprobat prin HCL nr.100/2013, pe o perioadă de 3 ani școlari.

Din anul 2013, 48 de elevi (24 elevi/grupă) din ciclul primar, proveniți din familii aparținând categoriilor dezavantajate și grupurilor vulnerabile, beneficiază de luni până joi, după terminarea orelor de curs de un program complex.

La data semnării actului adițional, primarul Maria Precup declara: „Abandonul școlar este o problemă la nivel național. Astfel de programe sunt binevenite în municipiul Reghin, autoritatea locală implicându-se în a sprijini comunitatea, aducându-și contribuția la creșterea accesului la educație și prevenirea abandonului școlar. Promovabilitatea de 100% denotă faptul că programul este bine implementat, răspunzând nevoilor acestor comunități.”

Programul Școală după școală nu este singurul program în care municipalitatea reghineană este implicată, scopul final al acestor programe fiind prevenirea abandonului școlar.

Biroul de Presă al Primăriei Muncipiului Reghin

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE