Răsturnare de situaţie în cazul Mariei Precup. Ce a decis instanţa Administratie
  • alex.toth
  • 1 comentarii
  • 900 Vizualizări

Răsturnare de situaţie în cazul Mariei Precup. Ce a decis instanţa

222Tribunalul Mureş a decis miercuri, 23 decembrie, revocarea măsurii controlului judiciar pentru Maria Precup, primarul municipiului Reghin, acuzată de DNA de „luare de mită şi abuz în serviciu, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit”. În urmă cu o săptămână, la data de 16 decembrie, procurorii DNA decideau instituirea controlului judiciar pentru 60 de zile, perioadă în care Maria Precup avea interdicţia de a-şi exercita funcţia de primar şi de a se deplasa în incinta Primăriei Reghin.

Decizia instanţei este definitivă, fără cale de atac, astfel încât Maria Precup va putea reveni la funcţia de primar. „S-a decis revocarea măsurii controlului judiciar la doamna Maria Precup. Din punctul meu de vedere este o soluţie absolut corectă şi legală. E genul de soluţie care ne dau motive să credem că justiţia funcţionează corect, sau că poate să funcţioneze corect. Doamna Maria Precup va putea reveni în funcţia de primar al municipiului Reghin, deoarece măsura fiind definitivă şi fără cale de atac ea nu îşi mai produce efectul în momnentul de faţă. Cred că este calea spre normalitate pentru un om care încearcă să îşi demonstreze nevinovăţia. Nu cu măsuri preventive şi nu cu obligaţii care considerăm noi ca avocaţi că nu se impuneau în situaţia dată”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, avocatul Vasile Costea, apărătorul primarului municipiului Reghin.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Tribunalul MURES va trebui sa-i premieze pe toti care iau foloase necuvenite !!!! Daca folosul era celebra gaina, acum „nevionvata” infunda puscaria, asa daca „folosul” este numai cateva zeci de mii lei ..tribunalul va trebui sa prezinte scuze public !!! Legea in Mures ..se duce pe apa muresului !!!!

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE