Pubelele subterane amplasate în Luduș Luduș
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 662 Vizualizări

Pubelele subterane amplasate în Luduș

container

Primăria orașului Luduș a căutat în cursul anului trecut soluții pentru păstrarea curățeniei în oraș, montându-se până la ora actuală un număr de 6 platforme a câte 4 containere subterane pentru colectarea deșeurilor menajere.

,,În cursul acestei săptămâni s-a realizat recepția lucrărilor de montare a 6 platforme cu containere subterane pentru colectarea deșeurilor menajere. Una dintre principalele priorități ale Primăriei orașului Luduș o constituie curățenia, și în acest sens am reușit să găsim o nouă metodă de colectare a gunoiului, o soluție civilizată, prin care a dispărut complet mirosul și aspectul neplăcut din jurul vechilor tomberoane de gunoi, dar am reușit să oprim astfel și câinii și oamenii străzii care de cele mai multe ori împrăștiau gunoiul. În cursul anului 2016 vom continua montarea altor 2 platforme subterane’’, a declarat Cristian Moldovan, primarul orașului Luduș.

Sistemul subteran automat pentru colectarea selectivă a deșeurilor menajere și asimilabile este un sistem inovator, care amplasează containerele în subteran, aducând un design nou integrat în peisajul urban al orașului. Prin amplasarea acestor containere îngropate se elimină poluarea mediului, prezența rozătoarelor, a insectelor, mirosul deșeurilor, precum și împrăștierea acestora de către animale sau oameni, datorită securizării acestuia.

Tomberoanele subterane vor fi golite cu ajutorul unei maşini speciale de colectare, care va folosi un sistem hidraulic pentru ridicarea deşeurilor. Implementat întâi în Germania, sistemul funcționează foarte bine acum în Danemarca și în țările din Vest.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE