Elaborare proiect de hotărâre – Primăria Reghin Reghin
  • Publicitate
  • 0 comentarii
  • 234 Vizualizări

Elaborare proiect de hotărâre – Primăria Reghin

A N U N Ţ
REFERITOR LA ELABORAREA PROIECTULUI DE HOTĂRÂRE PRIVIND APROBAREA REGULAMENTULUI DE STABILIRE A CRITERIILOR ȘI CONDIȚIILOR DE ACORDARE A SCUTIRII LA PLATA IMPOZITELOR ȘI TAXELOR LOCALE

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, cu modificările si completările ulterioare, Primarul Municipiului Reghin aduce la cunoştinţa publicului ELABORAREA PROIECTULUI DE HOTĂRÂRE PRIVIND APROBAREA REGULAMENTULUI DE STABILIRE A CRITERIILOR ȘI CONDIȚIILOR DE ACORDARE A SCUTIRII LA PLATA IMPOZITELOR ȘI TAXELOR LOCALE.
Propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare, privind proiectul de act normativ ce urmează a fi supus dezbaterii publice, se pot depune la Centrul de Informare a Cetăţeanului din cadrul Primăriei municipiului Reghin şi, de asemenea, se pot transmite la adresa de email: office@primariareghin.ro sau prin fax la numărul 0265/512542, până la data de 19.02.2015, orele 13,00.
Materialele transmise vor purta mențiunea: Recomandare la Proiectul de Hotărâre privind aprobarea Regulamentului de stabilire a criteriilor și condițiilor de acordare a scutirii la plata impozitelor și taxelor locale.
Materialele informative se pot studia la avizierul Primăriei Municipiului Reghin şi se pot consulta pe site-ul www.primariareghin.ro.

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Reghin

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE