Se pregăteşte Dorin Florea să devină independent?! Politic
  • admin
  • 3 comentarii
  • 163 Vizualizări

Se pregăteşte Dorin Florea să devină independent?!

111Primarul municipiului Târgu-Mureş, Dorin Florea, a declarat joi, 11 februarie, că lipsa clarificărilor din legislaţia statutului aleşilor locali duce la vulnerabilitatea instituţiilor şi chiar la „banalizarea” luptei împotriva corupţiei, informează Agerpres.

Potrivit site-ului www.agerpres.ro, edilul şef al municipiului Târgu-Mureş, care deţine şi funcţia de co-preşedinte al PNL Mureş, a arătat că politicienii „nu mai prididesc să spună cât de mult se sprijină pe autoritatea locală”, însă „fug ca dracu’ de tămâie când e vorba de a clarifica problemele strict legislative”, cum ar fi abuzul în serviciu, starea de incompatibilitate, legea achiziţiilor, reanalizarea legii retrocedărilor sau altele. „Este regretabil că partidele politice se eschivează de aproape doi ani, în a clarifica şi a crea o minimă legislaţie privind statutul aleşilor locali”, a declarat Dorin Florea. „Neimplicarea şi eschivarea partidelor în clarificarea acestor probleme, atrage după sine vulnerabilizarea unor instituţii şi chiar banalizarea luptei împotriva corupţiei”, a mai spus Dorin Florea.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • TgM era un oras cochet inainte de inscaunarea lui.Era un oras curat cu aer proaspat .Era un oras plin cu tei, brazi si alte copaci specifice acestor meleaguri.Era un oras plin cu pasari cantatoare si multe veverite.Oamenii erau harnici si nu erau nepasatori fata de semenii lor si fata de treburile orasului.Era o mica cutie de bijuterii cu de toate:teatru, palate, clinic,scoli,padure,parcuri,aeroport,locuri de recreatii,stranduri,2 universitati renumite(nu ca cele din zilele noastre)
    In zilele noastre TGM.este un oras gri la culoare,cu aer poluat, cu datorii imense, cu oameni bolnavi , cu multe ciori,praf,derbedei si imbecili.

  • Nu vici ,tineri cu scoala,mai catva timp te interesa de soarta te dai plecat de la primarie,crezi ca acest oras nu merge fara tine. .Ai facut o cloaca , amagesti lumea,aceleasi proiecte de 16 ani si nu ai inceput unul,numai borduri si lucrari in platou in padure ,nu tu drimuri de varientare,de legatura .De ce ti atati pensionari in primarie ,te ajuta,sunt ai tai ,te deservesc,in loc sa angajezi oameni fara servici,oameni tineri cu carte,ai facut o alta structura de securitate in primarie.Mai lasane ca suntem satui de …..

  • Politician mai mare decat PRIM-VICEPRESEDINTE in INFECTUL PD-L nu puteai fi mai mare !!! Proiecte de lege privind Statutul Alesilor Locali in dreptul tau = 0!!!! O minciuna care o acopera pe alta nu este = adevar !!! Concluzie : mars la tomberonul politicii mincinoase !!!

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE