Lucrări de reabilitare pe DJ 153C Reghin – Lăpuşna Consiliul Judetean Mures
  • admin
  • 0 comentarii
  • 2005 Vizualizări

Lucrări de reabilitare pe DJ 153C Reghin – Lăpuşna

111Consiliul Judeţean Mureş a prevăzut, în bugetul destinat reabilitării drumurilor judeţene în anul 2016, reabilitarea unei porţiuni în lungime de 3,9 kilometri, între localităţile Reghin şi Lăpuşna.

Potrivit directorului executiv al Direcţiei tehnice a Consiliului Judeţean Mureş, Ionel Ignat, va fi aplicat un covor bituminos pe o lungime de 3.950 metri, pe o porţiune a Drumului Judeţean 153C Reghin – Lăpuşna, respectiv 11+166-15+116, în Gurghiu. „Drumurile judeţene din zonă au început să fie reabilitate din anul 2013, de la Reghin în sus, DJ 153C, Reghin – Fâncel. Anul trecut s-a făcut un drum nou, asfaltat, de la Ibăneşti Pădure la Fâncel, s-a reabilitat de la Solovăstru până la intrarea în localitatea Gurghiu pe o distanţă destul de semnificativă, a mai rămas o porţiune aproape de „Târgul fetelor”, unde mai este pavaj şi am înţeles că anul acesta se va scoate pavajul şi se toarnă covor asfaltic. Din câte am mai înţeles, din centrul localităţii Gurghiu se merge până în localitatea Ibăneşti. De asemenea, se asfaltează 154E Solovăstru – Jabeniţa – Adrian – Gurghiu. Drumul e într-o stare deplorabilă şi după mai multe insistenţe ale cetăţenilor şi prim arilor din zonă, domnul preşedinte al Consiliului Judeţan Mureş a înţeles că acel drum trebuie reabilitat, localitatea Adrian fiind cea mai veche localitate atestată de pe Valea Gurghiului şi bineînţeles că s-a ţinut cont de acest lucru”, a declarat Laurenţiu Boar, primarul comunei Gurghiu.

Strategia Consiliului Judeţean Mureş pentru anul 2016 în ceea ce priveşte drumurile judeţene a fost prezentată de Ciprian Dobre, preşedintele instituţiei. „Noi, pentru drumurile judeţene din Mureş am avut trei ani de dezvoltare şi mai avem ultimii 81 de kilometri de asfaltat. În acest an, programul pentru drumuri este de 81 de kilometri de drum asfaltat, care se împart pe şase zone”, a punctat Ciprian Dobre.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE