Share

Home / Primaria Targu Mures / Teren de 124 metri pătraţi, concesionat prin negociere directă

Teren de 124 metri pătraţi, concesionat prin negociere directă

111Primăria municipiului Târgu-Mureş anunţă negociere directă pentru concesionarea unui teren în suprafață de 124,16 metri pătraţi, situat în Târgu-Mureș strada Parcul Sportiv Municipal nr. 4, în vederea amenajării unui spațiu comercial.

Potrivit unui anunţ făcut public pe site-ul instituţiei, www.tirgumures.ro, în vederea participării la negociere, ofertanţii interesaţi sunt invitaţi, începând cu data de 3 martie 2016 la sediul Primăriei din Piaţa Victoriei nr. 3, camera 85, de luni până joi între orele 8.00 – 10.30, pentru cumpărarea caietului de sarcini în valoare de 50 de lei. «Lista actelor doveditoare, privind calităţile şi capacităţile cerute persoanelor juridice interesate, este cuprinsă în partea a doua din Caietul de sarcini – Instrucţiuni pentru ofertanţi. Ofertele se vor depune la sediul Municipiului Târgu-Mureş, Piaţa Victoriei nr. 3, camera 13, până la data de 14 martie 2016, ora 12.00. Perioada de valabilitate a ofertei este de 60 de zile de la data limită de depunere a ofertelor, perioadă în care preţul ofertei este ferm. Negocierea directă va fi demarată la sediul Municipiului Târgu-Mureş din Piaţa Victoriei nr. 3, camera 45, la data de 15 martie 2016, ora 12.00. Persoanele interesate de achiziționarea caietului de sarcini se vor prezenta cu o cerere în care vor fi specificate datele de contact: adresă, telefon, fax și adresă e-mail. Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0265-268.330, interior 146», se arată în anunţ.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Recomandări preventive pentru conducătorii auto

Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie în perioada concediilor, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş vă readuce …

Share
Share