Share

Home / Primaria Targu Mures / Teren de 124 metri pătraţi, concesionat prin negociere directă

Teren de 124 metri pătraţi, concesionat prin negociere directă

111Primăria municipiului Târgu-Mureş anunţă negociere directă pentru concesionarea unui teren în suprafață de 124,16 metri pătraţi, situat în Târgu-Mureș strada Parcul Sportiv Municipal nr. 4, în vederea amenajării unui spațiu comercial.

Potrivit unui anunţ făcut public pe site-ul instituţiei, www.tirgumures.ro, în vederea participării la negociere, ofertanţii interesaţi sunt invitaţi, începând cu data de 3 martie 2016 la sediul Primăriei din Piaţa Victoriei nr. 3, camera 85, de luni până joi între orele 8.00 – 10.30, pentru cumpărarea caietului de sarcini în valoare de 50 de lei. «Lista actelor doveditoare, privind calităţile şi capacităţile cerute persoanelor juridice interesate, este cuprinsă în partea a doua din Caietul de sarcini – Instrucţiuni pentru ofertanţi. Ofertele se vor depune la sediul Municipiului Târgu-Mureş, Piaţa Victoriei nr. 3, camera 13, până la data de 14 martie 2016, ora 12.00. Perioada de valabilitate a ofertei este de 60 de zile de la data limită de depunere a ofertelor, perioadă în care preţul ofertei este ferm. Negocierea directă va fi demarată la sediul Municipiului Târgu-Mureş din Piaţa Victoriei nr. 3, camera 45, la data de 15 martie 2016, ora 12.00. Persoanele interesate de achiziționarea caietului de sarcini se vor prezenta cu o cerere în care vor fi specificate datele de contact: adresă, telefon, fax și adresă e-mail. Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0265-268.330, interior 146», se arată în anunţ.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Căi de acces spre două biserici importante din Târgu-Mureş, asfaltate!

Claudiu Maior, consilier personal al primarului, a anunţat vineri, 19 aprilie, că se asfaltează căile …

Share
Share