Share

Home / Administratie / Anunţul făcut de jandarmi după Marşul secuilor

Anunţul făcut de jandarmi după Marşul secuilor

111Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş, în cooperare cu Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mureş, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Mureş au asigurat măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurării adunării publice de comemorare a martirilor secui, desfăşurată la data de 10 martie, în municipiul Târgu-Mureş.

Potrivit unui comunicat remis de Biroul de presă al Grupării de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş, forţele de ordine publică au asigurat defluirea manifestanţilor, pe căile de comunicare din imediata apropiere a locului de desfăşurare a adunării publice, astfel încât să nu se creeze ambuteiaje în traficul rutier. „Măsurile de asigurare a ordinii publice au impus şi folosirea avertizărilor şi a somaţiilor prevăzute de Legea nr. 60 din 1991, privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, unde Jandarmeria a solicitat manifestanţilor eliberarea Pieţei Victoriei, având în vedere faptul că aceasta a fost neautorizată, așa cum prevede legea. Referitor la acest aspect, Jandarmeria va vizualiza înregistrările video și ulterior vor fi luate măsurile legale împotriva persoanelor vinovate de nerespectarea legislației în vigoare, Legea 60/1991”, se arată în comunicat.

Share

1 comentariu

  1. Jandarmeria şi forţele statului s-au făcut din nou de cacao!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cod portocaliu de vânt în Mureș!

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a convocat duminică, 23 februarie, ședința Comitetului Județean pentru Situații …

Share
Share