Home / Invatamant / Alex Suciu de la UPM, premiat de Uniunea Studenţilor din România

Alex Suciu de la UPM, premiat de Uniunea Studenţilor din România

Distribuie

alex suciuUniunea Studenților din România i-a oferit lui Alex Suciu, student la Drept în anul IV la Universitatea “Petru Maior” din Târgu-Mureş, o bursă de excelenţă în valoare de 4.000 de lei, cu ocazia Galei Studenţilor din România, proiect anual care îşi propune să recompenseze activităţile didactice şi de voluntariat ale celor mai buni studenţi din ţară, precum şi pe cele ale organizaţiilor studenţeşti partenere. Gala a avut loc joi, 31 martie, în Aula Magna din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

În cadrul Galei Studenților din România au fost premiați zece studenți, câte unul din fiecare categorie, care au excelat într-unul din următoarele domenii: IT și științe exacte, Economie, Finanțe-Bănci și Contabilitate, Științe ale naturii, Antreprenoriat, Științe sociale, Inginerie, Sport și arte, Medicină şi Drept. “E o distincție care mă onorează. E rezultatul eforturilor mele intelectuale din ultimul an. Un mare merit îl are și domnul conferenţiar universitar Nicolae Ploeșteanu căruia îi mulțumesc enorm pentru sprijinul acordat în dezvoltarea mea pe plan profesional și de asemenea le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și sprijinit”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, studentul Alex Suciu, implicat activ în decursul anilor în numeroase activităţi academice, în special în concursuri de pledoarii pe teme juridice, unde a făcut parte din echipa Universităţii “Petru Maior” din Târgu-Mureş.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

ERGOPOLIS, campus care va reconfigura învățământul tehnologic liceal și universitar din Târgu Mureș

Distribuie Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureș, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.