Home / Primaria Targu Mures / Plantări de arbori şi gard viu în Târgu-Mureş

Plantări de arbori şi gard viu în Târgu-Mureş

plantari 1Claudiu Maior, consilier al primarului municipiului Târgu-Mureş, a participat în aceste zile la mai multe acţiuni de plantări de arbori şi gard viu în cartierele din Târgu-Mureş.

Sâmbătă, 2 aprilie, au fost plantaţi sute de puieţi de gard viu în cartierul Tudor, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918. Specialişti din cadrul Administraţiei Sere, Parcuri şi Zone Verzi, alături de preşedinţi şi administratori ai asociaţiilor de proprietari, au participat alături de angajaţii primăriei la acţiunea de plantare de gard viu. „Ne-am făcut un obicei în ceea ce priveşte plantarea, atât a gardurilor „vii”, cât şi a arborilor pe raza municipiului Târgu-Mureş. La solicitarea asociaţiilor de proprietari şi împreună cu reprezentanţii acestora ieşim săptămânal sau ori de câte ori se impune, în parcuri, în zonele situate în preajma blocurilor de locuinţe pentru a planta ceea ce pretează spaţiului respectiv. Cetăţenii s-au obişnuit deja cu astfel de acţiuni şi ne aşteaptă cu plăcere să venim şi să-i ajutăm în activităţile întreprinse alături de ei”, a declarat Claudiu Maior.

plantari 2

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Spectacol de Mica Unire, la Palatul Culturii

Distribuie pe Facebook