Horoscop 6 aprilie. Bucurie mare pentru o zodie! Mai sperai? În plus, banii pică din cer pentru… Horoscop
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 149 Vizualizări

Horoscop 6 aprilie. Bucurie mare pentru o zodie! Mai sperai? În plus, banii pică din cer pentru…

horoscop_poza_buna_si_noua_94622600

Berbec – Incercati astazi sa nu va lasati impresionat de orice fleac si sa fiti rabdator. Viata personala va aduce bucurie, relatiile cu cei dragi merg bine si la orizont apre o cunostinta placuta.

Taur – Puteti accepta cu incredere propunerile care vi se fac, astrele spun ca au sanse de succes. Pe zona financiara, veti beneficia de sprijin neconditionat din partea familiei.

Gemeni – Rost de cearta la serviciu, unde mai multi colegi se bat sa-si impuna punctul de vedere. Pastrati-va calmul, caci solutia va veni si nu e cazul sa luati partea nimanui, in mod gratuit.

Rac – Asteptati-va la o dezamagire din partea unui amic ipocrit. E indicat sa va pastrati sangele rece si sa va acordati in plan personal o mica compensatie. Nu se sfarseste lumea cu nimeni!

Leu –  Toate planurile sunt realizabile, dar trebuie sa aveti rabdare si sa investiti in ele efort si dedicatie. Perioada nu este tocmai potrivita pentru calatorii.

Fecioara – Incercati sa fiti mai calculat si mai realist: nu mai faceti promisiuni tuturor, temperati-va entuziasmul, scrie radioconstanta.ro. O sa sfarsiti in haos, depasiti de suprasolicitari.

Balanta – Horoscopul financiar promite achizitii la pret bun, iar cel amoros, multa pasiune. Tendinta de a va neglija usor sarcinile la serviciu e de inteles!

Scorpion – Simtul exagerat al responsabilitatii care va caracterizeaza poate duce la epuizare nervoasa, asa ca renuntati la …perfectiune. In plan fizic, un organ v-ar putea cauza probleme: glanda tiroida, fierea sau ficatul.

Sagetator – Astrele au o recomandare expresa: incercati o reimprospatare psihica si mentala, renuntand la idei fixe, atitudini rigide si pareri invechite. Si, in general, acordati-va mai multa atentie in toate privintele.

Capricorn –  O situatie veche, care nu parea sa se mai sfarseasca, isi va gasi curand solutia. E nevoie insa de rabdare si de o judecata sanatoasa. Caldura partenerului va sustine moralul si va ofera confort.

Varsator – Pericol sa va certati cu sefii, ceea ce nu va fi usor de reparat. Chiar daca va simtiti nedreptatit, exprimati-va punctul de vedere fara a aduce acuzatii directe. Aceasta e o cheie sigura de dialog productiv.

Pesti – Pentru voi, se deschid perspective pentru ascensiunea in cariera. Implinirea lor presupune sa actionati cu incredere si mai ales sa fiti dispus la efort. Daca va iubiti munca, merita!

Sursa realitatea.net

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE