7 medalii de aur pentru sportivii Retro Gym Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 682 Vizualizări

7 medalii de aur pentru sportivii Retro Gym

poza retro gym

Sportivii Retro Gym au învins, au luat tot aurul și merg mai departe! Etapa zonală a Campionatului Național de Culturism și Fitness s-a dovedit o cursă nebună în care profesionalismul a determinat ca din parteneri și prieteni, membrii aceluiași club să devină adversari, cei de pe locul II luptându-se să devină primii, ei între ei.

Clubul Retro Gym antrenat de Gusti Moldovan, o rampă de lansare pentru viitoarele mari nume în domeniul fitness-ului, s-a numărat printre participanții la Campionatul Național de Culturism si Fitness, etapa zonală C. Desfășurat pe data de 16 aprilie la Tîrgu-Mureș, la Casa de Cultură a Studenților, competiţia a constituit criteriul de bază în perspectiva accederii în finala Campionatului Naţional de Culturism şi Fitness, pentru sportivii  din județele Bistrița-Năsăud, Mureș, Alba, Sibiu, Harghita, Brașov, Covasna. Arbitrajul a fost susținut de 7 arbitri, respectiv Hilda Tersanszki, Lucia Cotul, Dumitru ”Titi” Cheteleș, Ovidiu Dănilă, Radu Pantea, Florin Vlasin și Gusti Moldovan.

Puterea de a schimba vieți

Pentru a obține asemenea performanțe este nevoie de foarte mult studiu și practică, iar antrenorul Gusti Moldovan dovedește că este un lider extraordinar, nu doar prin faptul că are propria motivaţie şi disciplină, dar mai ales pentru că are darul de a transmite aceste lucruri, fără să le impună, oamenilor din jurul lui. Îi determină să creadă în propriile lor forțe, să se convingă că ei sunt programatorii inconştienți ai lumii, că își pot educa gândirea pozitivă, au puterea de a-l schimba pe „imposibil” cu „posibil”, pentru a ajunge să îmbrățișeze, loiali și fideli, sloganul clubului Retro Gym- „We can be fit”.

” Sunt mândru de toate rezultatele obținute, este o ușă larg deschisă înspre faza națională pe care, cu trei-patru antrenamente pe zi și cu multă ambiție, cu siguranță vom trece pragul cu dreptul. Sportivii se bucură de atenția și pumnii strânși din partea familiilor, prietenilor, dar și susținerea din partea sponsorului principal, Puiul de Crăiești, reprezentat de Emanuel Oprea, fără de care nu am fi putut ajunge până aici” a declarat Gusti Moldovan.
Unii oameni au o putere interioară invincibilă, alții au un fizic plăcut, agreabil, sexy, un „must have” în cucerirea ochiului, dar câștigătorii Retro Gym le combină cu succes pe amândouă. Iată cine sunt:

Nagy-Simon Emese, aur, categoria +160 cm BIKINI FITNESS JUNIOARE câștigătoare Open

Sabina Cătană, aur, categoria, 160 cm, seniori BIKINI FITNESS SENIORI

Bianca Moldovan, aur, categoria +1,66 cm, BIKINI FITNESS SENIORI

Thomas Roth, aur, FITNESS JUNIORI

Roland Gergely aur, categoria  MEN PHYSIQUE

Sandor Paisz, aur, CULTURISM +90 kg

Csiszér Zsombor, aur, CULTURISM JUNIORI +70kg

Eliza Deak, locul II argint, categoria BIKINI FITNESS JUNIOARE +160 cm

Madaras Levente, bronz, locul III, categoria  MEN PHYSIQUE

Chiar dacă nu a fost printre primele locuri, Mădălina Man este un pion de bază în răspândirea și evoluția unui stil de viață sănătăos și se bucură din plin de  beneficiile fizice, sociale, emoționale și mentale ale sportului, rămânând printre favorite, locul IV, categoria +1,66 cm BIKINI FITNESS.

Campionatul Național – cadeți, cadete, junior și junioare va avea loc la Iași în perioada 22- 24 aprilie. Federația Română de Culturism și Fitness, din dorința de a crește nivelul competiției și de a se ralia la regulamentele internaționale ale IFBB, FRCF, va implementa începând cu acest an comasarea categoriilor culturism juniori mari.

Astfel, încă de la Campionatul Național de Cadeți și Juniori de la Iași vor avea la Culturism Juniori Mari doar două categorii: Culturism Juniori Mari -75kg și Culturism Juniori Mari +75kg.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE